Cum s-au îmbrăcat Oana Roman și fiica ei la ”cea de-a doua nuntă”

2_col_oana_roman_veche.jpg

Oana şi Marius, la nunta de acum doi ani
Foto: Click!

Oana Roman și Marius Elisei și-au reînnoit jurămintele vineri, 23 septembrie, în cadrul unei slujbe religioase la biserica Sfântul Anton, din centrul vechi al Bucureștiului. Alături de ei a fost micuța Isabela, care a fost îmbrăcată la fel ca mama ei, într-o rochie albă.

Seara s-a încheiat cu o petrecere de pomină, care a fost animată de trupa Mahala Rai Banda. ”La nuntă noi nu ne-am prea distrat, însă avem ocazia să o facem acum”. Pentru acest eveniment, Oana a slăbit enorm. ”Nu am ținut nicio dietă însă viața mea s-a organizat altfel, eu sunt mult mai bine cu mine, psihicul contează foarte mult și, uite, că se văd rezultatele”, ne-a mai spus Oana Roman. Oana Roman și Marius Elisei au lăsat în urmă neînțelegerile și gândurile de divorț. Și pentru că sunt pregătiți s-o ia de la capăt în căsnicie, după o perioadă în care relația lor a fost pe muchie de cuțit, cei doi și-au jurat din nou credință în biserică, în cadrul unei ceremonii specifice.

3_col_oana_roman.jpg

Oana Roman, Marius Elisei şi fiica lor, Izabela, în faţa Bisericii Sf. Anton
Foto: Click!

”Am simțit nevoia să mergem să mulțumim, pentru că, practic, despre asta este vorba: o slujbă de mulțumire. Şi la biserică, şi la petrecere eu şi Isabela, care va fi domnişoară de onoare, vom avea două ţinute diferite. Una la prânz şi alta seara. Nu am scris jurăminte, dar eu am în cap un mic discurs pe care să-l spun seara la petrecere. Voi păstra aceste scaune albe, dar voi schimba panglica de la şerveţele, ca să se asorteze cu rochia mea, iar în loc de şfeşnic va fi un aranjament floral, aceleaşi flori care se vor regăsi pe ţinuta mea", a explicat Oana Roman la Antena Stars.   

Oana și Isabela s-au îmbrăcat la fel, în rochii albe din dantelă, până la genunchi, cu mâneci evazate, din voal. Isabela și-a luat rolul de domnișoară de onoare în serios, ducând buchetul mamei.

”Am vrut să-i mulțumesc pentru că există în viața mea, să-i mulțumesc pentru că mi-a dăruit un copil atât de minunat, să-i spun că îl iubesc și să mulțumim în fața lui Dumnezeu, de data aceasta, împreună cu Isabel, fiica noastră. Ne-au fost alături prieteni apropiați, familia noastră, familia lui Pepe, mai puțin tata, care va ajunge doar la restaurant”, ne-a spus, vineri, Oana Roman. 

Seara s-a încheiat cu o petrecere de pomină, care a fost animată de trupa Mahala Rai Banda. ”La nuntă noi nu ne-am prea distrat, însă avem ocazia să o facem acum”. Pentru acest eveniment, Oana a slăbit enorm. ”Nu am ținut nicio dietă însă viața mea s-a organizat altfel, eu sunt mult mai bine cu mine, psihicul contează foarte mult și, uite, că se văd rezultatele”, ne-a mai spus Oana Roman. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1