Cum s-au îmbrăcat jurații de la ”Bravo, ai stil!” la un eveniment monden. Îți place?

bravo_ai_stil_-_kanal_d.jpg

juriu bravo ai stil
Ilinca Vandici, alături de jurații Iulia Albu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu
foto: Kanal D

Laudă sau, dimpotrivă, desființează în fiecare după-amiază la televizor. Membrii juriului emisiunii ”Bravo, ai stil!” au ajuns însă și ei la judecata publicului. Iată cum s-au îmbrăcat zbirii de la Kanal D la un eveniment monden.

Jurații Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, prezentatoarea Ilinca Vandici și invitatul permanent al emisiunii ”Bravo, ai stil!”, Răzvan Ciobanu, au mers la sigur la primul eveniment monden la care s-au afișat împreună de când ”taie și spânzură” la Kanal D.

Cei cinci ambasadori ai stilului au ales ținute negre pentru Gala Premiilor Radar de Media, eveniment care s-a desfășurat marți seară, 27 septembrie, la Ambasad’or Events, și au încercat să obțină efecte de stil din materiale, croieli și accesorii.

jurati bravo ai stil.jpg

jurati bravo ai stil
Echipa emisiunii ”Bravo, ai stil!”, la Gala Premiilor Radar de Media
foto: Sever Gheorghe

 

Iulia Albu a purtat o salopetă neagră, cu mânecile și pantalonii bufanți. Decolteul asimetric era subliniat de un element argintiu care făcea legătura cu bijuteriile statement, cu motive florale și animale.

Raluca Bădulescu a ales o fustă lungă, amplă, și o geacă din piele până în talie, cu fermoare aurii. Bijuteriile masive, de asemenea aurii, și clutch-ul vișiniu au completat o ținută puternică, cu accente rock.

Spre deosebire de ținutele fetelor, alegerea vestimentară a lui Maurice Munteanu s-a remarcat prin discreție. Pantaloni lungi până la nivelul gleznelor, cămașă neagră peste un tricou cu mânecă lungă, sport, și un ceas prețios la mână.

Ilinca Vandici a purtat o rochie scurtă, din dantelă, care i-a pus foarte bine în valoare picioarele. Sandalele împodobite cu pietre strălucitoare au fost pandantul perfect pentru cel mai de preț accesoriu al prezentatoarei show-ului ”Bravo, ai stil!”: zâmbetul.

Invitatul permanent al emisiunii, Răzvan Ciobanu, s-a jucat cu volumele, iar rezultatul a fost unul spectaculos. O cămașă lungă, amplă, legată în jurul bazinului, peste o pereche de pantaloni strânși pe picior, iar deasupra un sacou clasic cu rever ascuțit. Designerul a purtat ghete scurte, cu botul ascuțit, negre, cu catarame și ținte argintii.

Loading...

Citește și

 • brav, ai stil

  "Bravo, ai stil!" este emisiunea toamnei la Kanal D. 10 tinere pasionate de modă și stil au început lupta pentru 100.000 de lei și o carieră în televiziune. Trei au părăsit deja competiția, dar intrigile nu lipsesc, iar jurații fac show-ul și mai palpitant.

 • bravo ai stil concurente gala eliminatorie cristina silvia larisa

  Gala de duminică de la "Bravo, ai stil", cea de-a patra, a însemnat o nouă eliminare. Concurenta care a fost votată în unanimitate de juraţi să plece acasă a fost Cristina. Blonda nu a mai reuşit să impresioneze pe nimeni de-a lungul ultimelor două săptămâni.

 • iulia albu

  "Bravo, ai stil!" este show-ul toamnei la Kanal D, dar și frontul de bătălie al concurentelor care se luptă pentru un premiu fabulos: 100.000 de lei și o carieră în televiziune. Orgoliile sunt la ele acasă în platoul de televiziune în care au mai rămas doar șapte din cele 10 competitoare.

 • maurice munteanu iulia albu juriu bravo, ai stil

  Aspirantele la marele titlu rămase în concurs încep să aibă emoţii puternice. Duminică, în cea de-a doua gală a emisiunii o altă tânără va pleca acasă şi va pierde şansa de a pune mâna pe premiul de 100.000 de lei şi va rata şi posibilitatea de a-şi construi o carieră în televiziune.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1