Cum s-au distrat Victor Slav si Catalin Cazacu la un eveniment din Capitala zilele trecute

Saptamana trecuta, Victor Slav si Catalin Cazacu au fost prezenti la un eveniment din Capitala, cu tematica Bollywood Night. Cum s-au distrat Vulturii de Noapte, dar si cu ce personalitati au petrecut, am putut remarca pe paginile de socializare ale acestora.

Vedetele si invitatii prezenti la eveniment au avut parte de o seara de senzatie, condimentata cu muzica buna, multe surprize si au petrecut pana inspre dimineata la Ganesha Caffe, lounge bar-ul exclusivist de narghilea de pe Calea Victoriei, nr.20.

Printre acestia, alaturi de Victor Slav si Catalin Cazacu, i-am putut vedea pe Giani Kirita, Augustin Viziru, Jazzy Jo, George Pistereanu, actorul din serialul Vlad, cantareata Maria Andreea, Kaira, dar si bloggeri, influenceri si presa mondena.

Despre Ganesha Caffe:

Ganesha Caffe, lounge bar-ul exclusivist de narghilea de pe Calea Victoriei, 20 este o locatie premium, unde influentele orientale se intalnesc cu rafinamentul. Aici aveti posibilitatea de a savura narghilele cu arome diverse si de a va delecta cu o serie de bauturi sofisticate.

Ganesha Caffe Victoriei a adus pe piata o experienta unica, povestea de narghilea care dureaza „un carbune de timp”, fiind un concept exclusiv. Acesta se bazeaza pe faptul ca o povestea de tigara dureaza cateva minute, spre deosebire de o poveste de narghilea care poate dura ore.

Evenimentul a fost organizat de Manifesto Events&PR, iar sponsorii evenimentului au fost: TOP LINE, BRISTOT, FLORENS, Domeniile Urlati, Cutia Zambetelor, Porkitos, Diana Caramaci Design.

Parteneri Media: StyleAndTheCity.ro,Vip Style, Social Agenda, ele.ro, Radar de Media, City Vision Magazine. 

 

Loading...