Cum a reuşit Marcel Prodan să scape definitiv de Alexandra Stan

Marcel Prodan a fost acuzat de Alexandra Stan că a bătut-o şi şantajat-o

stan marcel bataie
Marcel Prodan a fost acuzat de Alexandra Stan că a bătut-o şi şantajat-o
Foto: Click

Cântăreaţa şi-a acuzat fostul manager că, la 15 iunie 2013, a agresat-o fizic şi a şantajat-o, însă procurorii au constatat că dovezile nu susţin varianta artistei şi au decis neînceperea urmăririi penale (NUP) faţă de Marcel Prodan.

Alexandra Stan a contestat decizia la Judecătoria Constanţa, însă judecătorii nu i-au dat câştig de cauză. Marcel Prodan ar scăpa astfel, oficial, de titulatura „managerul bătăuş", apărută după scandalul declanşat de Alexandra Stan.

Chiar dacă a câştigat procesul, decizia justiţiei, venită la 20 iunie 2014, nu e în măsură să-i dea vreo satisfacţie managerului. Marcel Prodan a preferat să nu redeschidă subiectul: Nu vreau să comentez. Alexandra Stan e un capitol încheiat", informează ziarulring.ro.

În hotărârea definitivă pronunţată în dosarul nr. 965/212/2014, instanţa „respinge ca nefondată plângerea formulată de petenta Stan Alexandra-Ioana", „menţine soluţiile dispuse prin ordonanţa atacată" şi „obligă petenta la plata sumei de 200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat".

Alexandra Stan a fost agresată de impresarul ei în iunie 2013

Alexandra Stan a fost agresată de impresarul ei în iunie 2013

Avocatul consultat de „Ring" a explicat soluţia: „Având în vedere că un judecător a întărit prin sentinţa dată în dosarul nr. 965/212/2014 o ordonanţă a unui procuror de NUP faţă de Prodan Vasile Marcel, putem ajunge, logic, la concluzia că persoana dată iniţial în judecată pentru infracţiunile de şantaj şi de vătămare nu se face vinovată de săvârşirea acestor lucruri".
 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Spectaculoasă revenirea Alexandrei Stan (24 de ani) la zece luni de la scandalul cu impresarul Marcel Prodan! În iunie 2013 declara: "Managerul m-a bătut, m-a strâns de gât, m-a smucit", iar ieri zâmbea, triumfătoare și sexy, din noul videoclip pe care l-a lansat în premieră mondială.