Cum a reacționat soțul Mirelei Vaida când i s-a născut primul copil: «N-a avut curaj să mă privească-n ochi»

mirela_vaida.jpg

mirela vaida
Mirela Vaida este mămica a trei copii
Foto: arhivă personală

Mamă a trei copii mici, Mirela Vaida a decis să împărtășească amănunte inedite din timpul nașterilor și, în special, cum a reacționat soțul ei în momentele delicate și extrem de fericite din viața lor.

Îndrăgita vedetă a rememorat clipele într-o notă amuzantă, cu haz, și a comentat diferențele dintre reacțiile soțului ei și cele ale prințului Harry, proaspăt tătic și el. Mirela a observat că, în timp ce prințul și-a păstrat calmul în această situație, Alex, partenerul ei de viață, aproape că a devenit pacient din cauza emoțiilor și a neliniștilor legate de venirea pe lume a primului copil. 

"Bine, ca o paralelă – Prințul Harry dădea declarații din fața unui grajd din care se vedeau doi cai regali și părea foarte masculin și british întregul context, iar soțul meu, imediat dupa prima naștere, dădea cu „subsemnatul” în fața moașelor care-l sprijineau să nu cadă. Era alb ca varul și cred că o fi zăcut mult și bine pe targa din hol pentru că noi, adică eu, moașa și doamna doctor, eram preocupate cu travaliul, cu împinsul, cu expulzia, adică chestii ce țin de aducerea tehnică a unui copil pe lume... Ne-am prins târziu că soțul lipsește… mi-am dat seama între două contracții puternice în timpul cărora moașa îmi apasă abdomenul cu cotul și ma ruga să împing în bazin, fără să urlu și să dau aerul afară... că, de fapt, asta era toată șmecheria! Când mă pregăteam să împing pentru ultima oară și îl cautam din priviri disperate pe soțul meu care venise să mă susțină (cică), aud tare: stop!!! Și m-am oprit din orice. Am crezut că era el. Nu. Era doamna doctor care a zis: nu mișcă nimeni", a scris Mirela Vaida pe blogul ei.

mirela_vaida_sot.jpg

mirela vaida sot
Alexandru, soțul Mirelei Vaida, s-a topit pe picioare când și-a văzut copiii născuți
Foto: arhivă personală

 

Fosta prezentatoare a Antenei 1 a mărturisit că, brusc, devenise ea însoțitorul soțului, mai ales că bărbatului i se făcuse rău, ceea ce a alarmat-o puțin, însă, acum, la câțiva ani de la primul astfel de eveniment, a povestit glumind toate detaliile.

"Ieșise pe hol. L-au găsit întins pe targă, cât era el de mare, altfel îmbrăcat sexy, mișto, cu bonetă și haine de spital cum poartă doctorii. L-au adus pe brațe. Alb ca varul, n-a avut curajul să mă privească în ochi, s-a uitat pe geam și a îngăimat ceva de genul: ”ce frumos e afară azi”, desi era 7 dimineața, într-o zi de februarie. Mă rog, l-au așezat pe un scaun, cred că i-au administrat și un calciu sau magneziu, ceva… aloo, eu nasc!! eu sunt pacienta!! eu sunt lăuza!!! eu sunt proaspăta mămicăa!! eu! și când am împins o dată, cred că mai mult de nervi, a ieșit copilul…", a continuat Mirela. 

Cine este Alexandru, soțul Mirelei Vaida

mirela-vaida-sot-familie.jpg

Soțul Mirelei Vaida apare rar în pozele vedetei
Foto: Arhivă personală

 

Deși Mirela Vaida s-a aventurat în mai multe domenii artistice, fiind actriță și cântăreață, dar și prezentatoare TV, se pare că soțul acesteia, Alexandru Vaida, își dorește să-i lase ei toată lumina reflectoarelor, acesta preferând să o privească „din umbră”. Cei doi formează un cuplu fericit, care a clădit o familie frumoasă, aceștia având împreună trei copii, cel mai nou membru al familiei, micuțul Tudor Ștefan, venind pe lume în urmă cu aproape o lună.

Mirela Boureanu Vaida, în vârstă de 37 de ani, şi Alexandru s-au căsătorit în urmă cu nouă ani de zile, iar din povestea lor de iubire au rezultat trei copii: Carla, Vladimir și micuțul Tudor. Au o relaţie frumoasă, și, chiar dacă nu sunt asemănători din toate punctele de vedere, cei do reușesc să se completeze perfect unul pe celălalt. Soțul Mirelei Vaida este director general la o companie şi călătoreşte destul de mult prin ţară.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. (..) Își dorește ca nici copiii să nu fie atât de expuși. 

Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, explica Mirela Vaida recent pentru revista Viva. 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Mirela Vaida a ieșit la prima plimbare în oraș cu băiețelul ei nou-născut, vedeta fiind plină de energie, în formă maximă. La doar 8 zile de când l-a adus pe lume pe mezinul familiei, Tudor Ștefan, în ciuda vremii deloc plăcute din Capitală, vedeta și-a plimbat micuțul cu căruciorul prin parc.

  • După ce a devenit mămică pentru a treia oară, Mirela Vaida este în culmea fericirii, așa cum era de așteptat, însă prezentatoarea TV s-a ales și cu o nouă „abilitate”. Îndrăgita vedetă a dezvăluit că după trei sarcini a ajuns să nu se mai teamă de nimic, având în vedere că de fiecare dată a născut pe cale naturală și a îndurat „chinurile facerii”. Iată ce spune Mirela despre naștere și când va fi externată din spital!

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1