Cum a reacționat Mihaela Rădulescu când o admiratoare i-a cerut o sumă de bani pe Instagram

mihaela_radulescu_prezentatoare_ferma.jpg

Mihaela Rădulescu s-a certat cu o fană pe rețelele de socializare

Mihaela Rădulescu a fost foarte nervoasă pe rețelele de socializare atunci când o fană de-a ei i-a cerut bani. Mihaela Rădulescu s-a enervat foarte tare și a răspuns într-un mod foarte acid pe rețelele de socializare. Vedeta care este noua prezentatoare tv a emisiunii Ferma s-a supărat foarte tare pe admiratoarea ei de pe Instagram și a ținut să-i răspundă într-un mod foarte dur.

Mihaela Rădulescu a fost călcată pe nervi pe rețelele de socializare de către o admratoare care i-a cerut bani în repetate rânduri, pretinzând că are o mare nevoie de bani pentru a trăi.

Mihaela Rădulescu s-a săturat să mai primească astfel ce cerințe de la fani și a scris un mesaj prin care i-a spus acelei persoane să se oprească din a mai cere bani de la persoane publice.

mihaela-radulescu.jpg

Mihaela Rădulescu a fost călcată pe nervi de o fană
Foto Instagram

„V-am transmis mesaj și pe site-ul dumneavoastră. Nu păcălesc pe nimeni. Chiar am foarte mare nevoie. Mulțumesc”, a scris admiratoarea Mihaelei Rădulescu.

Mihaela Rădulescu nu a fost încântată de faptul că i-a cerut bani fără a avea o cauză pertinentă, și i-a răspuns într-un mod foarte direct.

„Vă rog pentru ultima dată să vă opriți sau vă blochez. Nu mai cereți bani pe rețelele sociale, nu e nimeni atât de prost încât să creadă tot ce povestesc cei ca dumneavoastră. Îmi pare rău, dar nici eu și nici altă persoană publică nu suntem soluția de care aveți nevoie”, a comentat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu are propria echipă de stiliști la «Fermă»

Mihaela Rădulescu este noua prezentatoare tv a emisiunii Ferma, în locul Monicăi Bârlădeanu. Atunci când a aflat că va fi noua moderatoare a emisiunii, Mihaela Rădulescu a pus la punct multe detalii ce țin de esteticul ei, astfel că, și-a realizat o echipă specială de stiliști care vor merge cu ea la filmări.

„Revin și... nu oricum, ci într-un loc total neașteptat - în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. E un nou început, un nou format, o ... nouă abordare”, declara ea. 

Loading...

Citește și