Cum a reacționat Ilie Năstase când a aflat că Brigitte a fost cerută în căsătorie

ilie-nastase-brigitte-sfat.jpg

Ilie Năstase se gândește și el la căsătorie

Ilie Năstase a avut o reacție neașteptată cu privire la cea de-a patra căsnicie a lui Brigitte Sfăt. Fosta lui soție și iubitul ei, Cornel, urmează să se căsătorească, iar acest lucru nu-l afectează absolut deloc pe fostul tenismen.

Ilie Năstase a declarat faptul că fiecare dintre ei este liber să facă ce își dorește cu viața sa. Astfel că, Ilie Năstase a dezvăluit că și el se gândește la căsătorie și își dorește să ajungă iar in fața altarului.

Reacția lui Ilie Năstase cu privire la cerea în căsătorie a fostei sale soții

Ilie Năstase nu și-a dorit să ofere prea multe detalii cu privire la viitoarea căsnicie dintre Brigitte și Cornel. Ba, mai mult de atât, și Ilie se pregătește de căsătorie.

„Eu credeam că a divorţat Brigitte. Am auzit şi nu mă prea interesează. Eu să stau de vorbă cu ea? Nu. Nu ştiu, poate nu vorbeşte cu mine, vorbeşte cu altcineva. Pe mine nu mă interesează, eu sunt cu cineva. Nu am nicio problemă, fiecare face ce vrea. Poate era căsătorită şi cu mine, şi cu celălalt.

Pe mine mă interesează problema mea. Suntem fiecare liber să facem ce vrem. Eu nu o cunosc așa bine, că nu am fost împreună până la capăt. Asta e situația, acum. Nu regret nimic. Eu nu sunt încă căsătorit, dar în curâd și eu. La un moment dat, trebuie”, a declarat Ilie Năstase pentru Antena Stars.

brigitte-si-cornel-declaratii.jpg

Brigitte Sfăt și Cornel se vor căsători

Cum a fost cerută în căsătorie Brigitte de iubitul tinerel

Brigitte Sfăt și Cornel s-au hotărât că-și doresc să devină soț și soție, iar el a ales cele mai frumoase verighete, pe care Brigitte le-a arătat prietenilor virtuali.

brigitte_nastase-verighete.jpg

Brigitte Sfăt a fost cerută în căsătorie de Cornel
Foto Instagram

Brigitte nu a stat pe gânduri și a spus un mare „DA” și le-a arătat prietenilor virtuali cât de fericită este ea.

loading...
Loading...

Citește și

  • brigitte se mărită cu cornel

    Nici bine nu s-a uscat cerneala pe cerificatul de divorţ că se pare că pentru Brigitte Năstase bat iar clopote de nuntă. Bruneta s-a separat la tribunal de tenismenul Ilie Năstase în urmă cu o lună şi jumătate, dar asta nu o împiedică să se gândească din nou la măriţiş cu actualul ei iubit Corneliu Oană, mai tânăr cu şapte ani de cât ea. Cei doi nu doar că au vorbit despre asta, ci s+au dus tocmai la Viena pentru a-şi achiziţiona verighetele.

  • Dragoste mare între Brigitte şi iubitul tinerel, Cornel. Sunt împreună doar de câteva luni, iar relaţia este, se pare, tot mai strânsă. Lucrează amândoi la magazinul de haine, locuiesc la vila ei din Pipera, Brigitte îl conduce cu maşina şi îl ia cu ea peste tot, ba chiar îşi doresc un copil împreună. Ultima dată au fost surprinşi la un restaurant de fiţe din Herăstrău, la ziua unei prietene.