Cum a reacţionat Giani Kiriţă când fiica lui super sexy i-a spus că are iubit

giani_kirita_si_fiica_roxana.jpg

giani kirita roxana kirita make-up artist pisicina
Giani Kiriţă, alături de superba lui fiică, Roxana
foto: arhiva personală

Roxana, fiica lui Giani Kiriţă, îi dă mari palpitaţii fostului fotbalist de la Dinamo. Tânăra, cu părul negru ca abanosul şi trup de sirenă, abia a împlinit 18 ani, iar tatăl ei o păzeşte mai ceva ca pe butelie. Chiar dacă celebrul ei părinte îi controlează contul de Facebook, bruneta ştie să iasă întotdeauna cu calm din orice situaţie şi îşi linişteşte tatăl. Ea a mărturisit la o emisiune tv că deşi are voie să meargă la cluburi, dar deocamdată nu a fost tentată să intre în astfel de localuri.

Fostul fotbalist de la Dinamo are toate motivele să se mândrească cu fiica lui majoră. Roxana este nu doar frumoasă, ci şi cuminte. Tânăra are 18 ani şi chiar dacă este o domnişoară nu are pretenţii de la tatăl ei pentru escapade extravagante. "Ai mei au fost tot timpul înţelegători cu mine. Nu au aşteptat să fac 18 ani ca să-mi spună că am voie să fac una sau alta. Am voie la club, dar nu am fost niciodată. Nu mă atrage, nu sunt disperată să mă duc", a spus Roxana la Antena 1.

giani kirita fiica roxana iubitZoom
Giani Kiriţă îşi face griji tot timpul pentru fata lui
foto: captură video

Sportivul a povestit cum a decurs întâlnirea cu iubitul fiicei lui. "M-am întâlnit cinci minute cu el şi i-am zis doar să aibă grijă că altfel îl mut din Bucureşti. Prima oară nu prea mi-a plăcut de el. Numai tată de fată frumoasă să nu fii. Are o dragoste din aia de mă ia Salvarea! Are un iubit aproape de o seamă cu ea", a mărturisit fostul fotbalist.  

Giani Kiriţă (40 de ani) este nedespărţit de fiica sa, Roxana, şi se ocupă îndeaproape de felul în care fata lui creşte. Sportivul este foarte atent la contul de Facebook al Roxanei şi o sună periodic să şteragă poze şi comentarii, dar ea încearcă de fiecare dată să-l calmeze pe Giani Kiriţă. 

Fostul fotbalist a divorţat în 2009 de Dana Milu, femeia care i-a dăruit doi copii, Roxana şi Marco (14 ani). 

loading...
Loading...

Citește și