Cum a reacționat Gabi Luncă când a aflat că prietena ei, Ionela Prodan, a murit

29572982_2044152335612882_5295309936132791986_n.jpg

Ionela Prodan alături de fiicele ei
Foto Facebook

Ionela Prodan a decedat și a lăsat în urmă multe amintiri plăcute cu ea. Gabi Luncă a fost foarte tristă la aflarea acestei tragice vești conform cărora, Ionela Prodan, a murit. Cele două au colaborat mult timp împreună, iar Gabi Luncă s-a întristat foarte tare când a aflat că Ionela Prodan a decedat în jurul orei 9 seara în ziua de luni, 16 aprilie.

Gabi Luncă a povestit că în urmă cu mai mulți ani, ea avea pregătit un turneu în Israel, dar pentru că a fost implicată într-un accident, a rugat-o pe Ionela Prodan să meargă în locul ei. Gabi Luncă a fost foarte fericită că a reușit să ajungă să o cunoască atât de bine pe celebra cântăreață de muzică populară.

g12-3-bd-1-4col.jpg

Gabi Luncă

„Boala asta e necruțătoare. Vă rog să mă credeți că a fost o lovitură în inimă. Are și de platină și de aur discuri și e foarte important în carieră acest lucru. Ăsta e un drum de care nu scapă nimeni. Așa suntem noi oamenii. Dumnezeu să întărească fiicele, nepoatele. Am avut un accident și am rămas mută și nu am putut să mai merg în Israel și am trimis-o pe ea. A venit la mine acasă și i-am făcut un repertoriu. Ea este mai mică decât mine, însă am auzit numai lucruri frumoase despre ea. Am fost foarte tristă când am aflat”, a declarat Gabi Luncă la Antena Stars.

loading...
Loading...

Citește și