Cum a reacţionat fiul cel mare al Claudiei Pătrăşcanu când şi-a cunoscut frăţiorul

claudia.jpg

claudia patrascanu
Claudia Pătrășcanu și-a reluat cariera de cântăreață
Foto: arhivă personală

Claudia Pătăşcanu şi-a mărit familia. Artista a devenit mămică marţi seara (24 ianuarie) mai devreme cu o săptămână decât era programată de medici să nască prin cezariană. Solista a povestit că unul dintre cele mai emoţionante momente a fost când fiuol său cel mare, Gabriel jr, a venit la materinitate să-şi cunoască frăţiorul.

Deși nașterea era programată la sfărşitul lunii, fiul artistei și al afaceristului Gabi Bădălău s-a grăbit să vină pe lume. Astfel, marți, la ora 19.25, solista a născut prin cezariană al doilea moștenitor, care are aproape 3,7 kilograme. Bebelușul va primi numele socrului ei și al nașului, adică Nicolas Mihail.

”Suntem foarte fericiți. Mi s-a rupt apa și am ajuns la maternitate mai devreme decât era programat totul. Băiețelul nostru s-a grăbit să ne cunoască și bine a făcut pentru că și mie îmi era foarte greu”, povestea Claudia Pătrășcanu pentru Click! A doua zi după naştere, în vizită la maternitate a venit fiul cel mare al artistei care a vrut să-l vadă pe frăţiorul lui.

claudia_patrascanu.jpg

claudia patrscanu gabi jr baietel doi ani fiu gabi badalau
Claudia Pătrăşcanu a născut mai devreme cel de-al doilea copil al cuplului
foto: arhiva personală

"Una dintre cele mai frumoase zile din viaţa noastră...Gabriel a făcut cunoştinţă cu fraţiorul lui mai mic", a scris artista la descrierea unei fotografii în care băieţelul îl priveşte atent pe bebeluş, în timp ce artista are grijă ca nimic să nu-i perturbe somnul celui mic.

Claudia Pătrăşanu este căsătorită cu Gabi Bădălău.  

 

Loading...

Citește și

 • claudia patrascanu

  Claudia Pătrășcanu a făcut nuntă mare la sfârșitul lunii mai, cu Gabi Bădălău, cel cu care are deja un băiețel, pe Gabriel Alexandru, micuțul de un an și jumătate. Cei doi proaspăt însurăței și-au dorit să-și mărească familia, iar miercuri seară, 22 iunie, Claudia a făcut fericitul anunț.

 • claudia patrascanu a nascut

  Bucurie mare în familia Claudiei Pătrăşcanu! Fosta componetă a trupei Sexxy a devenit mămică pentru a doua oară, marţi seara (24 ianuarie). Artista a născut un băieţel care va purta numele Nicolas Mihail. Bebeluşul s-a grăbit să vină pe lume, iar mămica lui a ajuns mai devreme decât era programată la maternitate.

 • claudia patrascanu a nascut

  Claudia Pătrășcanu (37 de ani) se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Însărcinată în 4 luni, bruneta a aflat recent sexul celui de-al doilea bebeluș. Extrem de încântată de veste, Claudia a ținut să împărtășească și fanilor virtuali toată fericirea pe care o trăiește în aceste momente.

 • claudia patrascanu sarcina al doilea baietel

  Claudia Pătrăşcanu a depăşit perioada grea! Însărcinată cu al doilea copil, cântăreaţa a făcut mărturisiri despre cum se simte înainte cu trei luni de a aduce pe lume copilul ei şi al lui Gabi Bădălău. A împlinit, vineri (7 octombrie), 36 de ani şi cu această ocazie şi-a etalat mândră burtica de gravidă, care a început să i se contureze bine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1