Cum a reacționat Diana Belbiță când a auzit că «războinica» Anca vrea să o bată

Duelul concurenților de la "Exatlon" nu se încheie nici după ce aceștia se întorc acasă. "Faimoasa" Diana Belbiță este ultima revenită pe pământ românesc, așa că a fost invitată la "Wowbiz" pentru a povesti lucruri din culise.

Printre subiectele abordate a fost și cel al replicilor acide ale Ancăi, fostă concurentă în echipa Războinicilor. Aceasta a spus că o poate bate pe Diana în cușcă.

anca.jpg

anca exatlon
Anca a făcut parte din echipa Războinicilor
Foto: Kanal D

 

„Știi că te-a provocat Anca la un meci! A zis că se apucă de antrenament și te-ar bate. Nu e o glumă! Până la urmă i-a venit mintea la cap și s-a răzgândit. Dar a zis că, dacă ar avea două luni de antrenament de lupte în cușcă, așa cum faci tu, te-ar bate”, i-a spus Andreea Mantea Dianei Belbiță.

„Ce sport a făcut Anca?”, a vrut să știe "Faimoasa".

„N-a făcut sport”, i-a răspuns Andreea.

„Ah, deci mergem pe principiul orice mucegai se crede rudă cu penicilina. I-a trecut, asta e bine”, a replicat Diana Belbița, spre amuzamentul prezentatorilor și al celorlalte două invitate, prietenele sale, Anda Adam și Diana Bulimar, și ele fost concurente în aceeași echipă.

Loading...

Citește și

  • diana belbita exatlon

    Emoţii mari pe Aeroportul Otopeni, unde Diana Belbiţă şi-a revăzut mama şi protenii apropiaţi. Tânăra s-a întors din Republica Dominicană după ce a fost eliminată prin votul telespectatorilor de la "Exatlon". Obosită şi cu câteva kilograme în minus, luptătoarea s-a bucurat de revederea cu cei dragi.

  • Faimoșii și-au luat rămas bun de la Diana Belbiță, însă după plecarea ei, au apărut și noi detalii despre participarea și comportamentul ei în cadrul competiției. Faimoșii par să fie mai liniștiți de când ea a părăsit competiția, deoarece colegii ei au declarat că majoritatea tensiunilor erau produse de ea.