Cum a reacţionat Borcea când Alina l-a anunţat că divorţează

alina_borcea_cristi_borcea.jpg

alina borcea divort
Alina şi Cristi Borcea divorţează din cauza infidelităţilor afaceristului
Foto: Click!

Alina Vidican s-a săturat să fie înşelată sistematic de Cristi Borcea şi a decis să divorţeze. A discutat cu avocatul şi apoi l-a informat pe soţul ei. Click! a aflat care a fost reacţia acestuia, la închisoare.

Vestea că Alina vrea să divorţeze de el nu i-a picat deloc bine lui Cristi Borcea. Potrivit surselor Click!, omul de afaceri a avut o criză de nervi. După ce s-a calmat, i-a propus femeii cu care are doi copii un târg incredibil: să o accepte în viaţa lor pe Valentina Pelinel, de dragul lui! Argumentul său a fost că Mihaela Borcea, prima soţie, a acceptat-o pe Alina atunci când relaţia lor era clandestină.

Alina nici nu a vrut să audă şi l-a înştiinţat că divorţul lor va avea lor la tribunal, pe bani frumoşi.

Loading...

Citește și

  • Cadouri nepreţuite, de asta tot are parte Cristi Borcea de ziua lui. Dacă anul trecut devenea oficial tatăl fetiţei fostei sale amante, avocata Simona Voiculescu, astăzi când împlineşte 46 de ani este şi mai fericit. Şi asta pentru că o altă amantă se pregăteşte să devină mama copilului său.

  • Dacă cineva avea impresia că lucrurile s-au liniştit în triunghiul amoros Alina Borcea – Cristi Borcea - Valentina Pelinel, se înşală amarnic. Mai mult decât atât, situaţia devine din ce în ce mai complicată, după ce Alina, soţia fostului şef dinamovist, pare decisă să divorţeze, la nici cinci ani de la căsătorie. Motivul e lesne de înţeles: relaţia lui Borcea cu Valentina Pelinel, cea care aşteaptă acum un copil.

  • alina borcea valentina pelinel

    Alina Borcea nu mai are linişte de când Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată. Asta pentru că gurile rele spun că tatăl copilului ei este nimeni altul decât Cristi Borcea. Dacă iniţial a atacat-o verbal, în public, pe Pelinel, mai nou îi dă mesaje de ameninţare. Asta susţine un apropiat al Alinei.

  • cristi borcea

    Judecătoarea Geanina Terceanu, trimisă în judecată pentru luare de mită în schimbul unei soluţii de achitare a inculpaţilor în “Dosarul transferurilor”, a povestit în faţa procurorilor DNA cum s-a întâmplat totul. Ea a relatat cum s-a întâlnit cu Cristi Borcea în casa acestuia şi cum a primit banii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1