Cum a reacționat Andreea Esca atunci când a văzut această imagine cu fiica ei

alexia_eram.jpg

alexia eram, mario fresh
Alexia Eram și Mario Fresh într-o ipostază tandră
foto: arhivă personală

Andreea Esca concurează cu succes pentru titlul de mama de adolescentă a anului. Nu doar că-și susține fiica de 17 ani și o consiliază inclusiv în probleme de amor, dar își exprimă public admirația față de relația în care este implicată Alexia.

Alexia Eram formează, de un an și trei luni, un cuplu cu Mario Fresh, fiul ”adoptiv” al lui Alex Velea. Iubirea lor adolescetină a primit girul Andreei Esca, prezentatoarea celui mai important jurnal de știri de la PRO Tv vorbind foarte frumos despre ”ginerele” ei în urmă cu un an, în preajma Crăciunului.

De atunci, Alexia și Mario își tot mărturisesc dragostea pe rețelele de socializare, iar mami Esca trimite inimioare de pe margine. Așa s-a întâmplat și în weekend, când Andreea a făcut publică o imagine de la o cină în familie pe contul personal de Instagram. Protagoniști, Alexia și Mario, într-o ipostază duioasă, cu un șnițel în formă de inimă în mâini. ”Mare cât inima mea”, a scris Andreea în dreptul imaginii care a adunat mai mult de 6.000 de aprecieri din partea fanilor virtuali ai vedetei.

Cei mai mulți fani ai știristei au observat că Alexia a moștenit zâmbetul mamei. ”Ce bine seamănă cu tine!”, ”În poza asta are zâmbetul tău”, ”Mini Esca! Ce mai seamănă aici!”, ”I-am văzut într-o zi în aeroport... așa de drăguți erau!”, au fost numai câteva dintre comentariile prietenilor virtuali ai Andreei Esca.

”Dragostea e la fel de intensă şi frumoasă. Mi s-a părut un băiat foarte respectuos, foarte drăguţ, romantic. Îmi aduce mereu trandafiri, chiar dacă nu e nici o ocazie specială. Îmi face tot felul de surprize: de exemplu, atunci când e plecat prin ţară cu concerte îmi spune că vine într-o zi, dar de fapt el vine în alta şi mă bucur. De ziua mea mi-a adus un mare buchet de trandafiri şi câteva cadouri frumoase. Îmi găteşte, chiar dacă vreau eu să fac treaba asta”, declara recent Alexia, în exclusivitate pentru Click!

Loading...
 
 

Citește și