Cum răspunde mama lui Călin Geambaşu acuzaţiilor de violenţă ale fiului

14-vedete-3-col-calin-geambasu.jpg

calin geambasu scandal familie parinti
Călin Geambaşu şi-a pus părinţii la zid
Foto: arhivă personală

Dezvăluiri incredibile a făcut Călin Geambaşu şi continuă în acealaşi stil! Supărat că tatăl său l-a neglijat în ultimii ani şi nu s-a comportat ca un bunic adevărat pentru fiul lui, artistul a povestit toate amintitrile dureroase din copilăria lui. Fostul elev de la "Şcoala Vedetelor" şi-a acuzat mama biologică de violenţă, dar femeia are însă cu totul altă variantă a poveştii.

În familia Geambaşu nu mai e linişte. Călin (41 de ani) îşi acuză tatăl că l-a umilit pe când era copil şi nu s-ar fi purtat prea frumos nici acum de când artistul a devenit el tătic. Deşi aşteaptă ca părintele său să îndrepte lucrurile, Petre Geambaşu nu face absolut nimic pentru a detensiona situaţia, ci dimotrivă. Artistul crede că tatăl său este infulenţat de mama sa biologică, cu care el refuză să mai vorbească. "Eu nu mai vorbesc cu ea de patru ani. În 2015, am constatat pe o filmare că ea a refuzat să vin şi eu pe ringul unde ei dansau. M-a întristat lipsa de fermitate a tatălui meu care a acceptat decizia ei. El dansa cu ea la o zi de naştere. Ea face un titlu de glorie din faptul că nu este foarte drăgăstoasă. Ea nu mi-a spus niciodată «te iubesc»", a declarat Călin Geambaşu la "Wowbiz".

familie.jpg

parinti calin geambasu familie
Aşa arăta familia fericită a lui Călin în urmă cu doar câţiva ani
Foto: arhivă personală

Întrebat ce simte pentru mama lui, Călin Geambaşu a fost foarte vehement. "Să o iubească cel care a ales-o şi anume Tati meu. Îmi pare rău că trece vremea 

şi nu putem opri lucrurile. În 2015 am deschis cutia pandorei şi am discutat cu tatăl meu. Ultima oară am vorbit 8 ore fără să bem apă sau să mergem la toaletă şi tot nu s-a ajuns nicăieri. Dacă nu l-aş fi iubit cât îl iubesc, nu aş fi încercat tot ca să-l trezesc. Cea mai mare dorinţă a mea este în creşeterea şi dezvoltarea copilului meu. Eu aici aş avea nevoie de aportul de două persoane, el şi fosta mea profesoară de pian, doamna Platon, care este ca a doua mea mamă. Despre mama mea biolgică, cea care mă bătea cu cablul de la video ...nu pot să mă exprim. A spus şi a făcut atâtea...  Pe tatăl meu îl vreau bunic. asta vreau de la el", a completat Călin Geambaşu.  

În replică, mama artistului neagă toate acuzaţiile de violenţă. "Sunt şi eu stupefiată de ce aud, dar nu are importanţă, va veni momentul când voi răspunde şi eu. Eu nu am vrut până acum să apar să-mi denigrez copilul, perntru care am fost şi tată, şi mamă. Cred că mă înţelegeţi", a spus femeia într-o intervenţie telefonică la "Wowbiz"  Acuzată că îl bătea cu cablul de la video, femeia s-a apărat: "Puteţi să credeţi aşa ceva când eu am fost singura care m-am chinuit să-l fac? A fost a patra încercare de a avea un copil. Este adevărat că nu mai vorbeşte cu mine de patru ani. Cum pot eu să bat un copil pe care mi l-am dorit atât de tare", a mai spus Cristina Geambaşu.  

 

Loading...

Citește și

  • Petre Geambasu, Calin Geambasu, scandal,vorbe grele, familie dezbinata, Dansez pentru tine, cearta

    Săptămâna trecută, scandalul dintre Călin și Petre Geambașu părea să se fi stins, însă iată că nu a fost deloc așa. Seniorul a fost invitat în emisiunea Corinei Dănilă, de la TVR 1, ”Ieri, azi, mâine”, unde a spus cuvinte care l-au usturat pe fiul său. Acesta i-a dat o replică dură, pe Facebook.

  • Au pozat mereu în familia perfectă, ba chiar se ţineau de mână, la “Dansez pentru tine” (PRO TV), unde au colaborat. Iată însă că, în spatele zâmbetelor din lumina reflectoarelor, se ascundea de fapt o poveste tristă. Deşi susţine că îşi idolatrizează tatăl, Călin nu-şi poate şterge din memorie stilul lui dur, spartan, care i-a marcat copilăria. Petre Geambaşu a vrut să facă pace cu fiul său ieri, la o emisiune de la TVR. Invitaţia l-a iritat însă şi mai mult pe fostul solist de la ”Şcoala Vedetelor”.

  • calin geambasu scandal familie parinti

    Sunt o familie de profesionişti, însă relaţia tată-fiu este din ce în ce mai deteriorată. Este vorba despre Petre şi Călin Geambaşu, artiştii care se ţineau de mână în urmă cu ani buni, în trupa de la ”Dansez pentru tine” (PRO TV). Acum îşi aruncă însă acuzaţii grave.

  • Bărbat gospodar, Călin Geambaşu (38 de ani) a ieşit zilele trecute la cumpărături. Şi-a achiziţionat, printre altele, aplice şi veioze, vreo 20 la număr, la un preţ bun, de 20 de lei, căci e sezonul reducerilor. S-a şi grăbit să le monteze, el mândrindu-se acum cu studioul lui, care ne aminteşte de celebrul serial de desene animate.