Cum poți participa și tu la filmările Asia Express, alături de vedete și de producători

pasaport_de_asia_-_concurs_5.jpg

Concurenții Asia Express sezonul 4

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Asia Express - Drumul Împăraților, cel mai dur reality-show difuzat de Antena 1, lansează concursul Pașaport de Asia, concurs ce pune la bătaie o experiență de neuitat pentru unul dintre fanii emisiunii. Premiul constă în participarea la filmările următorului sezon, alături de echipa de producție și de vedetele show-ului.

Pentru o etapă, câștigătorul va trăi experiența Asia Express și va avea ocazia să descopere cum este produs show-ul, dar mai ales ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Concursul a început din seara premierei sezonului 4 (sâmbătă, 18 septembrie), iar mecanismul este unul simplu. Săptămânal, după fiecare episod de Asia Express – Drumul Împăraţilor, telespectatorii trebuie să intre pe pasaportdeasia.a1.ro și să răspundă corect la câte o întrebare legată de ce s-a intamplat în seara respectivă. Întrebarea de concurs va fi valabilă doar 24 de ore, iar fiecare răspuns corect îi poate aduce cât mai aproape de marele premiu.

Trebuie să răspunzi corect la 30 de întrebări, din totalul de 41

Indiciile se regăsesc doar în cadrul showului, prin urmare vizionarea fiecărui episod și atenția la detalii a telespectatorilor va juca un rol decisiv. La finalul sezonului, participanții care răspund corect la minimum 30 de întrebări, din totalul de 41, vor intra în cursa pentru marele premiu şi vor fi mai aproape de experienţa Asia Express: participarea la filmările primei etape a sezonului 5. Câștigătorul va fi desemnat ulterior, prin tragere la sorți.

Săptămâna aceasta, premiera Asia Express – Drumul Împăraților va fi difuzată în 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la 20:00 și luni, marți și miercuri, 20,21 și 22 septembrie, de la 20:30. Ulterior, show-ul va fi difuzat săptămânal pe Antena 1, de duminică până miercuri.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5