Cum o răsfață Anda Adam pe fetița ei

anda_adam_main.jpg

anda adam fetita evelin
Cântăreața este topită după fiica ei
Foto: Instagram

Anda Adam (35 de ani) și soțul ei sunt în culmea fericirii. Artista și Sorin Andrei sunt niște părinți împliniți. Blondina a adus pe lume o fetiță, la data de 30 noiembrie, pe care o va boteza Evelin. La nici două săptămâni de la naștere, cântăreața pare că nici nu a fost însărcinată. Arată la fel de bine ca înainte și este foarte activă pe internet, ținându-și fanii la curent cu toate imaginile simpatice în care apare bebelușul.

Anda Adam a publicat o fotografie cu tortul roz pe care l-a primit micuța Evelin, pe rețeaua de socializare Instagram. Pe tort scrie „Princess Evelin (Prințesa Evelin). Artista o răsfață încă de pe acum pe fetița ei.  Chiar dacă a născut de curând, Anda nu pare să se fi îngrășat foarte tare și nici nu se abține de la dulciuri.

anda adam fetita evelinZoom
Anda le-a arătat fanilor ce cadouri primește micuța Evelin
Foto: Instagram

 

„Macarons pentru mami și tortuleț tot pentru mami, că Evelin e prea mică”, a scris artista pe Instagram.

Fanii cântăreței au ținut să îi ofere zeci de complimente și au felicitat-o: „Arăți ilegal de bine pentru o proaspătă mămică. Superbă. Felicitiări”. 

loading...
Loading...

Citește și

 • cand va naste anda adam

  Anda Adam (35 de ani) și-a anunțat fanii că este însărcinată în aproape șase luni prin intermediul unei rețele socială. Miercuri (29 iulie), artista a făcut dezvăluirea pe care cu toții o așteptau cu sufletul la gură, după ce zvonuri despre o potențială sarcină au circulat prin presă imediat după nunta cu Sorin Andrei. Acum, Anda a dezvăluit motivul pentru care a decis să nu confirme aceste zvonuri decât după mult timp.

 • Anda Adam a născut luni, 30 noiembrie, o fetiţă perfect sănătoasă, pe care o va boteza Evelin. Dacă până acum a evitat să îi arate faţa micuţei, Anda Adam a intrat în direct miercuri seară la emisiunea ''La Măruţă'', ţinând-o pe Evelin în braţe.

 • Anda Adam a născut, luni dimineaţă (30 noiembrie), o fetiţă perfect sănătoasă, prin cezariană. Proaspăta mămică nu a făcut publice primele imagini cu micuţa ei, dar a oferit detalii despre cum se simte, printr-o intervenţie telefonică la emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro Tv.

 • anda adam carucior fetita cadou mama america

  Anda Adam îşi va plimbă fetiţa cu un cărucior parcă desprins din filmele ştiinţifico-fantastice. Artista a primit cadou de la mama ei un cărucior care o va salva pe artistă de manevre suplimentare. Acesta se pliază şi se desface singur, printr-o singură apăsare de buton.

 • Anda Adam (35 de ani) a născut luni (30 noiembrie) o fetiţă, Evelin. Micuţa este primul copil al artistei, care este în culmea fericirii de când a devenit mamă. Anda a publicat un mesaj pe un cont de socializare în care recunoaşte că a fost copleşită de emoţii zilele astea.

 • Anda Adam si Sorin Andrei

  Anda Adam şi soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu, numără clipele până când îşi vor strânge în braţe primul copil. Aşteptarea este însă frumoasă, pentru că viitorii părinţi au tot felul de sarcini drăguţe de executat. De exemplu, zilele trecute au ales numele fetiţei.