Cum merge la facultate Maria Constantin. E "boboc" la 30 de ani

maria_constantin_main.jpg

maria constantin
Maria Constantin a renunțat la lenjeria intimă pentru cel mai recent videoclip
foto: arhivă personală

În videoclipuri e de infarct, la Conservator își pune hanorac! Maria Constantin este de nerecunoscut, în drum spre Universitate, unde vrea să arate că e fată cuminte şi studioasă.

Surpriză! Maria Constantin a revenit, la 30 de ani, pe băncile școlii, vârstă la care alții au deja în buzunar o diplomă. Frumușica solistă de muzică populară și-a luat chiar în serios rolul de studentă la Conservator  (n.r- Universitatea Națională de Muzică București, secția canto clasic), unde s-a înscris pentru a-și perfecționa vocea: se trezește cu noaptea în cap, își îndeasă în rucsac manualele și pachețelul cu mâncare, așa cum făcea și în anii de liceu, și pleacă la drum. Cum era și firesc, Maria a renunțat la hainele sexy de scenă, care îi pun în valoare silueta de viespe, decolteul obraznic și picioarele de fotomodel, și a trecut la blugi, hanorac și geacă de piele, ținută care îi conferă un aer adolescentin.

maria_constantin_1.jpg

Maria Constantin, facultate, Conservator, haine decente, studenta, Marcel Toader, divort
La notar a mers să divorţeze în rochie mini, mulată şi decoltată
foto: Mihai Ionescu

maria_constantin_3.jpg

Maria Constantin, facultate, Conservator, haine decente, studenta, Marcel Toader, divort
Aşa merge Maria la cursuri. Ţinută decentă şi machiaj fin
foto: arhivă personală

În plus, evită, pe cât posibil, și machiajul. Cântăreața, aflată în plin proces de divorț cu omul de afaceri Marcel Toader (54 de ani), este tare încântată de noua sa preocupare: "După ce că aveam weekend-urile pline, acum mi-am ocupat şi timpul din cursul săptămânii! Am început Conservatorul, sunt boboacă, sunt conştiincioasă, mă duc zilnic la facultate. Eu sunt omul schimbărilor pentru că tot timpul e ceva de descoperit, de învăţat! În ultima perioadă am învăţat că sunt un om care poate depăşi limite, că pot să-mi îndeplinesc toate visurile posibile. Trebuie doar să vrei! Acum, la facultate, mă simt ca o adolescentă", s-a confesat Maria Constantin, în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D.

Loading...
 
 

Citește și

  • Maria Constantin, Marcel Toader divort, scandal, infidelitate, Judecatorie, notar, Maria Constantin avocat, tribunal

    L-a așteptat degeaba pe Marcel Toader în cabinetul notarului. Afaceristul nu a venit să semneze certificatul de divorț. Miercuri, 13 septembrie, după 30 de minute de așteptare, Maria Constantin a plecat val vârtej din zona Piața Romană. Blondina era grăbită pentru că avea două lucruri importante de rezolvat.

  • În vreme ce Maria s-a pregătit pe îndelete pentru ziua asta, chiar s-a îmbrăcat într-o rochiţă sexy, pesemne că se simte foarte bine şiîmpăcată cu situaţia, Marcel Toader se lasă aşteptat la notar, iar apropiaţii lui susţin că nici nu se va prezenta să semneze divorţul.

  • maria constantin

    Maria Constantin (30 de ani) s-a obrăznicit periculos de mult de când a anunțat divorțul de Marcel Toader (54 de ani), care de altfel îi era și impresar. După ce și-a șocat fanii cu scena de amor, alături de Alexandru Constantin, de la PRIMA TV, în ”Scrisoare de dragoste”, iată că, pentru noul videoclip, ”Rămâi cu dragostea”, ea a îmbrăcat o rochie diafană direct pe trupul gol.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1