Cum le răspunde Delia celor care o acuză de gesturi vulgare

delia_1.jpg

delia
Delia, provocatoare pe scena unui club din Iași
foto: arhivă personală

De cel puțin doi ani de zile Delia domină topurile muzicale românești . aproape tot ce scoate devine hit în câteva zile, iar primul ei show individual, din primăvară, de la Sala Palatului din București, a întrecut orice așteptări. Era firesc să apară și contestatarii, artista fiind considerată, nu o dată, vulgară.

Luată de val, în show-urile live, Delia nu face deloc economie de gesturi controversate. Cel mai recent, solista și-a mângâiat sânii și a scos limba provocator într-un concert susținut într-un club de fițe din Iași.

”Nu știu cine o promovează sau prin ce mijloace se afirmă, că eu am ajuns să ascult Radio România Actualități, numai să nu-i mai ascult aberațiile și «minunatele» discordanțe pe celelalte posturi. E drept că are joc de scenă și îi place să-și dea ochii peste cap și ar fi drăguță dacă nu ar exagera, așa riscă să devină vulgară”, i-a scris Deliei unul din prietenii virtuali.

Artista nu a rămas datoare cu răspunsul și a explicat ce se întâmplă pe scenă, în contextul unui concert live. ”E vulgar să trăiești ce cânți? În live, gesturile vin natural... nu suntem roboței.”

andreea_balan_4.jpg

andreea balan
Andreea Bălan, provocatoare pe scenă
foto: arhiva Click!
loading...
Loading...

Citește și

  • delia corp forme

    Delia Matache (34 de ani) e mândră de corpul ei. Deși gurile rele o critică pentru că ar avea câteva kilograme în plus, artista le dă peste nas cârcotașilor. Face sport, mănâncă sănătos, dar crede că nu există o siluetă „de vis”, așa cum promovează revistele glossy. Artista se simte bine extraordinar de bine în pielea ei și vrea ca toată lumea să știe acest lucru.

  • delia matache

    Sătulă să fie întrebată la tot pasul când își va face timp pentru a deveni mamă, Delia (33 de ani) a oferit un răspuns brutal de sincer, așa cum ne-a obișnuit. Cântăreața și-a deschis inima într-un articol pentru o platformă online dedicată femeilor. Sub tonul jucăuș se citește iritarea față de această întrebare care îi este adresată din ce în ce mai des în ultima vreme.