Cum le-a convins Corina Bud pe Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia să adere la o campanie iniţiată de ea

corina_bud.jpg

corina camoanie fete din balcani vedete
Corina a convins mai multe vedete autohtone să se alăture campaniei lansate de ea
foto: arhiva personală

Chiar dacă nu a fost lansat încă, ultimul videoclip filmat de Corina Bud dă startul unei adevărate revoluţii a mentalităţilor. Piesa Corinei împreună cu Miră/Skizzo lansează o nouă imagine a “Fetelor din Balcani”, “amazoanele din Est”, prouect susţinut de o serie de vedete de top din România.

Ideea lansată de cântăreaţa în ultimul sau videoclip, aceea de femeie puternică, care crede în visul ei şi îndrăzneşte să-l urmeze, nu a rămas fără ecou. 

Mădălina Ghenea, Loredana, Amalia Enache, Adela Popescu, Monica Bârlădeanu, Inna, Antonia, Catrinel Menghia, Adelina Chivu, Giulia şi Alexandra Stan sunt doar câteva dintre vedetele care au devenit imediat ambasadoarele revoluţiei “Fetelor din Balcani” pe paginile lor oficiale de Facebook şi Instagram.

madalina_ghenea.jpg

corina bud fete din balcani campanie actrite vedete
Mădălina Ghenea este una dintre vedetele care s-au alăturat campaniei lansate de Corina pe reţelele sociale
foto: Facebook

“A uimit lumea cu frumuseţea, stilul şi incredibilă sa feminitate. Sunt atât de mândră şi fericită că incredibilă Mădălina Ghenea a aderat la revoluţia #girlpride!”, a scris Corina Bud pe contul său de Facebook, după ce actriţa cu recunoaştere internaţională şi-a manifestat intenţia de a susţine revoluţia “fetelor din Balcani”.

Şi Loredana s-a alăturat acestei revoluţii a mentalităţilor. Comunitatea celor care cred în această tipologie a femeii se pare că devine din ce în ce mai mare.

corina bud fete din balcani campanie actrite vedete

Am încredere că veţi arată tuturor ce înseamnă forţa femeilor! Hai să schimbăm lumea şi mentalităţile învechite cu doar câteva hashtaguri! Revoluţia va continua!”, a spus Corina Bud despre campania să iniţiată în paginile de socializare şi care va continuă în următoarele luni. 

 

Loading...
 
 

Citește și