Cum l-a păcălit Liviu Vârciu pe Nea Mărin să încerce senzaţii tari la 60 de ani

12-13-vedete-varciu-nea-marin.jpg

nea marin liviu varciu poftiti in vacanta
Nea Marin şi Liviu Vârciu se înţeleg foarte bine, dincolo de şicanele de pe micul ecran
Foto: arhivă personală

Prieteni la cataramă, Liviu Vârciu şi Nea Mărin sunt sarea şi piperul în show-urile în care apar. În emisiunea "Poftiţi în vacanţă", cel supranumit "spaima vedetelor" are parte de o farsă de zile mari, pusă în scenă chiar de fostul component al trupei L.A.

Tabăra lui Nea Mărin (60 de ani) este locul unde vedetele vin să muncească și să aibă grijă de un grup de copilași ce provin din medii defavorizate, micuți care au parte pentru prima dată în viață de o vacanță. Nea Mărin își păstrează însă și acum renumele de zbir al vedetelor și are grijă, în stilul său caracteristic, ca acestea să ducă la bun sfârșit sarcinile pe care le au. Cel mai răzvrătit dintre toți participanții este Liviu Vârciu și, de această dată, el vrea să se răzbune pentru toate ”zilele fripte” pe care nea Mărin i le-a făcut de-a lungul timpului. Așa se face că îl convinge să se urce într-un zorb ball, o bilă gonflabilă, de care pare că nea Mărin se teme destul de tare.

nea marin poftiti in vacantaZoom
Nea Mărin a fost păcălit să intre în bila gonflabilă
foto: captură video

”L-am păcălit să se urce, i-am zis că trebuie să verifice bila, i-am pus centurile și eu am ieșit. Îl știu prea bine, îi știu reacțiile, de data asta chiar s-a speriat. M-am răzbunat”, a povestit Liviu Vârciu, încântat de isprava sa.

nea marin liviu varciu poftiti in vacantaZoom
Nea Mărin nu s-a simţit în largul lui după experienţa prin care a trecut
foto: captură video

Dar cum Nea Mărin nu lasă nimic la voia întâmplării, are grijă și acum ca Liviu Vârciu să-și regrete fapta. Reacţia lui, în showul ”Poftiți în vacanță”, difuzat luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • nea Marin casa, Marin Barbu, vila, Salajan, Antena 1, unde locuieste nea Marin, scoala de dans, Poftiti pe la noi

    Nea Marin nu este doar zbirul care altoieşte vedetele în emisiunile Antenei 1, ci şi un foarte bun coregraf de dansuri populare. Patron de şcoală de dans, acesta a reuşit să strângă bani frumoşi din activităţile lui, pe care i-a investit, cu cap, tot pentru bunăstarea familiei. Click! i-a găsit „cuibuşorul” în care se retrage când nu-l vedem pe sticlă.

  • Îl vedem la TV de mai bine de un deceniu, însă niciodată n-a venit la emisiuni alături de cei doi nepoți, despre care vorbește, cu patimă, tot timpul. O va face însă mâine, 19 octombrie, la show-ul “Aici eu sunt vedeta”, de unde Click! are imagini în premieră. Nea Marin trăiește și muncește pentru a-i distra și răsfăța pe Darius și pe Ana.

  • Pe micile ecrane îi vedeţi certându-se ca la uşa cortului, însă Liviu Vârciu şi zbirul nea Marin nu fac altceva decât să respecte un scenariu. În spatele tuturor disputelor, sunt prieteni la cataramă. Mai mult, Liviu susţine că “şeful” lui din emisiunea difuzată de Antena 1 este “tăticul său spiritual”.

  • Unul dintre cei care fac show la Antena 1 e, cu siguranţă, Liviu Vârciu. El e omiprezent în emisiunile postului, dar îi prinde bine fiecare contract, căci trebuie să-şi finiseze vila din Otopeni, dar şi să scape de datoriile făcute, surpriză!, chiar la Nea Marin. El va fi acum în noul sezon de transformări.