Cum l-a luat la mișto Dan Capatos pe Gabi Torje, la restaurant

dan-capatos.jpg

dan capatos gabi torje dinamo liga campionilor ironie
Dan Capatos este un dinamovist infocat
foto: captura Antena 1

Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuți dinamoviști din lumea mondenă românească. Iar zilele trecute, după ce s-a văzut cu Gabi Torje într-un restaurant de fițe din nordul Capitalei, celebrul prezentator TV l-a cam luat ”l amișto” pe micuțul mijlocaș al ”câinilor roșii”.

Mai exact, cei doi, după ce s-au fotografiat împreună pe terasa restaurantului în care s-au întâlnit, Dan Capatos a decis să urce poza pe contul lui de socializare. Iar acolo, deși este dinamovist, prezentatorul TV nu a reușit să se abțină și, ironic, a făcut o descriere cât se poate de acidă. ”Ne pregătim de Liga Campionilor”, a scris Dan Capatos, ironizându-și echipa favorită care, acum, joacă în play-out-ul primei ligi românești și care visează de ani buni să ajungă în grupele celei mai importante competiții dintre cluburile Europene.

dan_capatos_si_gabi_torje.png

dan capatos gabi torje dinamo liga campionilor ironie
Dan Capatos a rasucit ”cutitul” in rana din sufletul dinamovistilor, de fata cu jucatorul ”cainilor rosii”
Foto: Instagram

Evident, nu au lipsit nici comentariile ironice, mai ales că Dinamo București nu a reușit niciodată să ajungă în Liga Campionilor, iar acum echipa ”câinilor roșii” este într-o situație extreme de dificilă.

Loading...
 
 

Citește și

 • FOTO

  Dan Capatos, realizator TV, a povestit despre un eveniment mai puţin plăcut din cariera sa, acela în care a avut un conflict cu Andreea Marin, din cauza unei promisiuni pe care el nu a respectat-o.

 • dan capatos operatie nas pupitru emisiune

  Luni a fost o zi cu emoţii pentru Dan Capatos care a suferit o intervenţie chirurgicală. Deşi ar fi putut să stea să se recupereze, vedeta Antena 1 nu a lipsit de la cârma emisiunii "Xtra Night Show", dar a încercat pe cât posibil că facă "economie" de cuvinte pentru a nu-şi face rău singur. Moderatorul a mărturisit că a suferit o operaţie la nas, prin care medicii i-au redus cornetele nazale şi nu are voie să vorbească prea mult.

 • anisia gafton

  De luni seară (9 ianuarie), la Antena 1, Dan Capatos a revenit cu o nouă emisiune dar şi cu o nouă colegă. Este vorba de Anisia Gafton, fostă concurentă la „Românii au talent” de la Pro TV, care acum are emisiune la postul concurent.

 • dan capatos madalin ionescu

  Prezentatorul "Un show păcătos" se pregăteşte de vacanţă, pe care o aşteaptă ca pe o salvare. Dan Capatos a mărturisit că din cauza căldurii din platou abia mai rezistă să-şi facă emisiunea. Omul de televiziune a explicat că toată luna august echipa va lua o pauză, dar se va întoarce pe micul ecran la începutul lunii septembrie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1