Cum l-au așteptat vedetele pe Moș Nicolae

adelina_pestritu.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestrițu a fost foarte cuminte anul acesta
foto: Arhiva Personală

În noaptea de sâmbătă (5 decembrie) spre duminică (6 decembrie), cu toții l-au așteptat, cu sufletul la gură, pe Moș Nicolae. Chiar și vedetele și-au lustruit ghetuțele și le-au aranjat frumos în așteptarea cadourilor care urmau să vină din partea moșului.

Mai mult, ele au umplut rețelele sociale cu fotografii cu încălțămintea lor atent pregătită, dar și cu lucrușoarele primite alături, semn că au fost foarte cuminți anul acesta.

Elena Gheorghe l-a primit în puf

mos_nicolae_elena_gheorghe.jpg

mos nicolae elena gheorghe
Elena Gheorghe (30 de ani) i-a pregătit un decor pufos moșului
foto: Arhiva Personală

 

Nerăbdătoare, Elena Gheorghe (30 de ani) și-a aranjat frumos botoșeii pufoși de un alb imaculat, pe un preș la fel de pufos și de alb. Alături, vedeta a așezat câțiva îngerași și un brăduț de Crăciun. „„Dragă Moș Nicolae, anul acesta te aștept mai mult ca oricând... Te rog din suflet să aduci sănătate, pace și liniște în lume. Elena”, a scris ea pe rețeaua socială pe care a și publicat fotografia.

Adela Popescu și-a «bibilit» ghetuțele

mos_nicolae_adela_popescu.jpg

mos nicolae adela popescu
Adela Popescu (29 de ani) l-a așteptat pe moș cu lumânări și cătină
foto: Arhiva Personală

 

Nici Adela Popescu (29 de ani) nu a vrut să-l dezamăgească pe Moș Nicolae. Vedeta și-a lustruit bine ghetuțele pentru venirea lui și, mai mult, l-a așteptat într-o atmosferă călduroasă, cu lumânări aprinse și un buchet festiv de cătină. „Lustruite și bibilite. Pe scurt, pregătite”, a scris vedeta în dreptul fotografiei.

Diana Dumitrescu, cu pantofii pregătiți

mos_nicolae_diana_dumitrescu.jpg

mos nicolae diana dumitrescu
Diana Dumitrescu a înlocuit ghetuțele cu o pereche de pantofi eleganți
foto: Arhiva Personală

 

Diana Dumitrescu nu și-a lustruit ghetuțele anul acesta, ci o pereche de pantofi eleganți. L-a așteptat pe moș cu încălțările de seară pregătite și cu mult entuziasm. „Hihiihihi! Gata! Eu îl aștept pe Moș Nicolae!!”, a scris ea.

Natalia Mateuț a stat la pândă

mos_nicolae_natalia_mateut.jpg

mos nicolae natalia mateut
Natalia Mateuț a lăsat ușa întredeschisă ca să-l poată vedea pe moș când vine
foto: Arhiva Personală

 

Și Natalia Mateuț și-a așezat frumos botinele, însă nu oricum. Vedeta a poziționat încălțările în dreptul ușii, pe care a lăsat-o ușor întredeschisă ca să îl poată pândi pe Moș Nicolae atunci când își face apariția.

Adelina Pestrițu a primit o grămadă de cadouri

mos_nicolae_adelina_pestritu.jpg

mos nicolae adelina pestritu
Moșul a fost generos cu Adelina Pestrițu
foto: Arhiva Personală

 

Dacă, de obicei, Moș Nicolae aduce numai fructe și dulciuri, Adelina Pestrițu a fost norocoasă anul acesta. Iar pentru că a fost foarte cuminte, moșul i-a adus, pe lângă bunătățuri, și încălțări noi-nouțe, ca să aibă cu ce să-l aștepte și la anul. „Gata, l-am primit pe Moș Nicolae! Voua ce v-a adus?”, i-a întrebat Adelina pe fani.

Loading...

Citește și

 • urari de mos nicolae

  Sărbătoarea Sfântului Nicolae se apropie cu pași repezi, iar cei care nu își pot bucura apropiații cu daruri, o pot face și în alt fel, mai ales că tehnologia a evoluat destul de mult încât să permită comunicarea la distanțe de mii de kilometri. Iată câteva idei de urări de Moș Nicolae, pentru a le arăta celor dragi că nu i-ai uitat, chiar dacă sunt departe de tine.

 • andreea balan

  Noaptea de Moș Nicolae este una specială chiar și pentru artiști, care chiar dacă, uneori, nu reușesc să își petreacă Sărbătorile de iarnă alături de familie, se distrează făcând ceea ce le place cel mai mult. Acesta este și cazul Andreei Bălan (31 de ani), care a fost foarte ocupată în noaptea dintre sâmbătă (5 decembrie) și duminică (6 decembrie).

 • mos nicolae

  E decembrie, luna cadourilor, iar primele daruri le primim de la “bătrânul care aduce iarna”. De Moş Nicolae, copiii cuminţi găsesc dulciuri şi jucării în ghetuţe, iar cei răi, potrivit tradiţiei, nuieluşe. La fel ca la români, în Europa, 6 decembrie a devenit ziua darurilor şi a activităţilor caritabile.

 • mos nicolae

  În fiecare an, noaptea de sâmbătă (5 decembrie) spre duminică (6 decembrie) copiii așteaptă, nerăbdători, ca moș Nicolae să treacă pe la ghetuțele lor bine lustruite și să le lase diverse cadouri. Pe de altă parte, adulții credincioși îl omagiază pe Sfântul Nicolae și își aduc urări de bine și de sănătate.