Cum își păcălește Florin Grozea copilul ca să mănânce

Citeste tot despre: 

Florin Grozea (37 de ani), fostul solist de la trupa HI-Q, este un bărbat fericit! Îndrăgitul cântăreț devenit cunoscut grație pieselor “Gașca mea” sau “Un minut” a devenit un tătic și un familist convins.

Florin Grozea și soția lui, Ioana, se bucură de fiecare moment petrecut împreună, alături de cei doi copii ai lor: Sasha (3 ani) și Raul, care a venit pe lume anul trecut, în luna aprilie, și care reușește să completeze tabloul de familie perfectă.

Contactat de Click!, artistul ne-a povestit cât de mult se bucură că este tătic, dar și cum încearcă să îl păcălească pe fiul său cel mare să mănce cu poftă, tot din farfurie.

“Gătesc împreună cu fiul meu Sasha. Încerc să fie o joacă tot ce facem împreună. Facem mâncare în tot felul de figurine cum ar fi: fețe zâmbitoare, cățeluși, bufnițe sau îl fac chiar pe el. Este foarte încântat! El nu prea se uită la televizor, mai mult îi place să gătească cu mine. I-am cumpărat și o bucătărie de jucărie că știu că îi place”, a declarat Florin Grozea pentru Click! Se pare că micuțul Sasha nu ezită să își surprindă plăcut tatăl, uneori. “Sasha s-a trezit într-o dimineață și mi-a făcut la trei ani ochi, ce pot să zic mai mult, este un sentiment minunat pentru un părinte!”

Loading...