Cum îşi menţine Nicole Cherry silueta: «Atunci când îţi doreşti, poţi»

nicole_cherry.jpg

Nicole Cherry
Foto Instagram

Nicole Cherry este modelul multor tinere, are o carieră înfloritoare şi are grijă ca imaginea ei să fie cât mai perfectă. Artista a dezvăluit trucurile pe care le foloseşte pentru a arăta mereu atât de bine.

Cântăreaţa merge frecvent la sală, face masaj şi are o dietă echilibrată. Atunci când nu poate ajunge la sală, NIcole face exerciţii fizice în camera ei sau în cea de hotel, când este în alte oraşe pentru a concerta.

nicole.jpg

Nicole Cherry
Foto Instagram

Artista a reuşit să renunţe la pâine, dar şi la alte produse pe care ea le considera nepotrivite pentru silueta sa.

"Atunci când îţi doreşti poţi. Când nu pot să merg la sală fac exerciţii acasă sau în camera de hotel dacă sunt la concerte. De la 17 ani m-am apucat să merg la sală. M-am apucat de masaj acum. Fac masaj cu bambus şi deja se vede, mă simt aşa... Pe lângă faptul fac masaj, fac şi sport. Lumea îmi spune: măi, Nicole, ai slăbit! Nu mănânc pâine, nici nu îi simt lipsa. E singurul lucru de care nu pot să zic că mi-e poftă. Am poftă de dulce, alte lucruri", a spus Nicole Cherry pentru Antena Stars.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Interpreta hit-ului „Memories”, solista Nicole Cherry (18 ani), a scăpat de emoţiile Bacalaureatului, examen la care a obţinut 8,25, astfel că acum se poate distra în voie.

  • Nicole Cherry, la 14 şi la 18 ani

    Azi, 4 mai, s-au împlinit exact 4 ani de când o puştoaică simpatică, cu codiţe împletite, îşi făcea intrarea furtunoasă în lumea muzicii. Este vorba despre Nicole Cherry, care avea doar 14 ani când lansa “Memories”, piesă care s-a bucurat de un succes enorm. Succes care nu a schimbat-o prea mult pe micuţa artistă.