Cum îşi îngrijeşte sânii artista cu cel mai mare bust din showbiz

olga_balan_1.jpg

olga balan
Olga Bălan a cântat la concertul de sâmbătă, 12 martie, al Mariei Ciobanu
Foto: Click!

Mezzosoprana Olga Bălan a ridicat audiența masculină în picioare la Sala Palatului, în concertul „Lie, lie Ciocârlie” al Mariei Ciobanu. Sânii, dar și vocea superbă, au atras atenţia bărbațiilor din primele rânduri, care i-au oferit flori la finalul spectacolului.

Olga Bălan se poate mândri cu cel mai mare decolteu din showbiz, și susține că sânii săi au 20 de kilograme. Interpreta a mărturisit în exclusivitate pentru Click! cum îi îngrijește.

„Sânii mei sunt admirați de toată lumea, sunt mereu întrebată dacă i-am reconstruit. Nu, nu am umblat la ei, chiar mi-am dorit să am sânii mai mici. Nu le înțeleg pe fetele care vor sânii mari și își pun silicoane. Sânii mei cântăresc împreună 20 de kilograme. Am dureri de spate, port corset, dacă nu aș face sport, ar fi crunt. Eu îmi masez sânii cu ulei de măsline, merg la masaj”, ne-a declarat Olga Bălan.

olga_balan_gheorghe_turda.jpg

olga balan
Olga Bălan şi Gheorghe Turda au fost invitaţi speciali la spectacolul "Lie, lie Ciocârlie"
Foto: Click!

Gheorghe Turda s-a emoționat când i-a pupat mâna mezzosopranei in culisele spectacolului “Arătați foarte bine în seara aceasta, rochia este superbă” i-a comunicat maestrul.

olga_balan_2.jpg

olga balan
Olga Bălan susţine că sânii săi sunt naturali
Foto: Click!

Chiar și celebrul Al Bano a fost impresionat de bustul solistei, anul trecut pe cand Olga i-a luat un interviu pentru emisiunea “Povești de Sud”, pe care a prezentat-o la TVR2.

Loading...

Citește și