Cum își îndeamnă Sylvia fanii să nu se dea bătuți! Noua ei piesă are un mesaj puternic

sylvia-melodie1.jpg

Sylvia și-a lansat noua melodie chiar de ziua îndrăgostiților

Chiar de ziua îndrăgostiților, 14 februarie, Sylvia & Dj Rynno au lansat o nouă piesă, prin intermediul căreia își îndrumă fanii să nu renunțe niciodată și să nu se teamă să înceapă din nou de la 0, dacă au pierdut o „luptă” cu viața.

Sylvia & DJ Rynno vin pe 14 februarie cu o piesă despre lecții și povești de viață. Noul single, „Don’t let go”,  transmite un mesaj puternic, acela de a nu renunța și de a găsi puterea să o iei oricând de la capăt. În colaborare cu Sprint Music, Sylvia & DJ Rynno lansează joi, 14 februarie, melodia „Don’t let go” și sunt pregătiți pentru noi experiențe, atât muzicale cât și de viață!

sylvia_2.jpg

Sylvia a revenit pe piața muzicală cu o nouă melodie

Sylvia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, dezvăluie că piesa este inspirată din viața sa personală din ultimii ani. „Piesa «Don’t let go» este prima piesă pe care o scot pe cont propriu și am ales-o datorită mesajului puternic pe care îl transmite și care mă reprezintă în totalitate. “Nu renunța, întotdeauna poți să o iei de la capăt și niciodată nu este prea târziu să visezi până la stele și să te bucuri de viață”.

Această piesă este, de fapt, povestea din ultimii ani, cu toate momentele în care nu mai vedeam lumina de la capătul tunelului, cu toate speranțele care m-au făcut să mă ridic și să merg mai departe de fiecare dată, cu multe dintre lecțiile pe care le-am învățat. Pentru unii, pot părea cuvinte simple, însă au o putere extraordinară, iar această piesă poate fi o motivație bună pentru toți cei care au curajul să ceară de la viață ceea ce merită”, a explicat Sylvia.

Loading...

Citește și