Cum a împăcat-o Năstase pe Brigitte, după escapada de la Paris cu fosta soţie

brighi12-13-vedete-brigitte.jpg

Așa arată cadoul de la Ilie

La 69 de ani, Ilie Năstase are suficient farmec pentru toate femeile din viața lui, iar recent a jonglat elegant între Amalia (40), de care a divorțat în 2010, și Brigitte (39 de ani), cu care s-a însurat în 2013.

 Joia trecută, când Brigitte inaugura piscina de la locul de joacă “Magic Castle”, Nasty se afla în tribună la turneul de tenis Roland Garros, împreună cu fosta soție, Amalia, și cu prietenul Ion Țiriac. Această poveste nu i-a picat bine soției titulare, însă n-a trecut mult și femeile au făcut schimb: Brigitte a luat avionul și a zburat spre Paris, la Roland Garros, iar Amalia s-a întors la București, la soțul și la copiii ei.

Fericită că a revenit în brațele lui Ilie, Brigitte s-a lăudat pe Facebook cu câteva cumpărături făcute în capitala Franței, printre care și o geantă de lux Hermes Birkin, despre care se știe că valorează 8.000 de euro. De fapt, aceasta este cadou de la galantul Ilie, care știe că frumoasa lui soție nu poate rezista unui asemenea accesoriu scump.

“Cum să te superi pe el când te așteaptă în cameră cu o astfel de surpriză? Te iubesc, Ilie Năstase!”, a scris Brigitte pe Facebook.

Deunăzi, bruneta declara pentru Click! că are acasă încă două genți Hermes, cumpărate tot de Ilie.

Loading...

Citește și

  • La doar câteva zile după ce a declarat că soţul ei încă o iubea pe Amalia atunci când l-a cunoscut, Brigitte a plecat grăbită în Franţa. Şi asta după ce a aflat că cei doi se aflau acolo împreună!

  • ilie nastase divort amalia

    Şase ani s-au scurs de la divorţul lui Ilie Năstase de fosta soţie, Amalia, cu care are două fete, însă rănile de atunci nu sunt complet vindecate. Brigitte Sfăt a povestit că a asistat la momentul delicat când soţul ei a conştientizat că nu mai este cale de întors în căsnicie şi a răscolit cu aceste declaraţii aminitirile fostului tensimen.

  • Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt

    Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase nu au cea mai fericită căsnicie. Ca în orice cuplu, discuţii au apărut între cei doi soţi, de-a lungul timpului şi se pare că fosta soţie este motivul pentru care atât Ilie, cât şi Brigitte au suferit. Deşi s-au căsătorit de doar doi ani şi jumătate, bruneta a povestit că la începutul relaţiei a trecut prin momente de cumpănă peste care se pare că nu a reuşit să treacă nici acum.

  • “Fata lu’ tata” s-a făcut mare şi fără ajutorul lui! Nathalie Năstase (40 de ani) este primul din cei cinci descendenţi ai celebrului tenisman. Trăieşte în Canada, unde lucrează la un restaurant, şi e necăsătorită. Nu evită bărbaţii, dar îi preferă pe aceia care doar iubesc tenisul, nu îl şi practică.