Cum îl ţine Antonia ''pe jar'' pe Velea cu burtica la gură - FOTO EXCLUSIV

antonia-1.jpg

Antoniei a început să i se vadă burtica de graviduţă. Peste cinci luni, cântăreaţa îl va face tătic pe Alex Velea
Foto: Princess Club

Şi-a luat „în piept” responsabilitatea de viitor tătic. Alex Velea o însoţeşte pe iubita însărcinată în patru luni la toate concertele şi se comportă mai ceva ca o gardă de corp. Joi seara, Antonia a cântat într-un club de pe Litoral şi a fost însoţită de iubit. Cei doi nu se mai feresc de presă.

Sarcina Antoniei (25 de ani) a lămurit oficial relaţia dintre ea şi Alex Velea (30 de ani)! Dacă timp de un an şi jumătate au negat că se iubesc şi s-au tot ascuns, în urmă cu două săptămâni lucrurile s-au limpezit.

antonia-2.jpg

Cântăreaţa gravidă în patru luni n-a renunţat la ţinutele sexy pe care le poartă la concerte
Foto: Princess Club

Artista a anunţat atunci pe pagina ei de Facebook că este gravidă în trei luni şi jumătate cu nimeni altul decât colegul de breaslă, craioveanul Alex Velea: „Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex şi cu mine vom deveni părinţi”, apoi iubitul şi-a exprimat emoţiile pe aceeaşi reţea de socializare: „Nu sunt multe de spus. Sunt cel mai fericit om de pe pământ. La fel şi Antonia. Împreună vom avea un copil”.

antonia-3.jpg

Tăticul Velea şi-a însoţit iubita la concert
Foto: Princess Club

Astfel, pentru prima dată de când au făcut anunţul public, Antonia şi Alex au avut prima apariţie publică joi seară, în clubul Princess din staţiunea Mamaia, unde artista a susţinut un concert de zile mari. Şatena a fost flancată de bodyguarzi pentru a evita posibile accidente.

antonia-4.jpg

Antonia şi-a dus de mai multe ori mâna la burtică
Foto: Princess Club

Nu şi-a ţinut de mână iubitul şi nu au “recurs” la gesturi siropoase, deşi sentimentele lor sunt vizibil puternice, însă Velea a demonstrat că şi-a intrat în rolul de  protector, astfel că pe parcursul concertului a stat lipit de scenă şi nu a scăpat-o din ochi, până la final. Deşi  a intrat în al doilea trimestru de sarcină, Antonia pare să nu întâmpine problemele specifice femeilor gravide. Îmbrăcată cu pantaloni de piele scurţi şi un tricou extrem de transparent, prin care i se vedea burtica, artista s-a zbenguit şi a cântat fără întrerupere.

antonia-5.jpg

Pe scenă, cântăreaţa a avut grijă să se hidrateze
Foto: Princess Club

Ca şi Anna Lesko, Antonia se pare că nu se va da curând jos de pe scenă. Singurul lucru la care a renunţat este doar sportul. “Antonia va cânta cât îi va permite starea de sănătate. Are câte două evenimente pe săptămână, iar programul pentru luna septembrie este deja stabilit. În schimb, a renunţat la sală – după cum se ştie, în în primele trei luni nu este recomandat efortul de acest gen. Este o graviduţă ascultătoare care nu trece peste sfaturile medicului”, ne-a declarat o persoană din echipa managerială a artistei. Sarcina Antoniei (25 de ani) a lămurit oficial relaţia dintre ea şi Alex Velea (30 de ani)! Dacă timp de un an şi jumătate au negat că se iubesc şi s-au tot ascuns, în urmă cu două săptămâni lucrurile s-au limpezit. Artista a anunţat atunci pe pagina ei de Facebook că este gravidă în trei luni şi jumătate cu nimeni altul decât colegul de breaslă, craioveanul Alex Velea: „Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex şi cu mine vom deveni părinţi”, apoi iubitul şi-a exprimat emoţiile pe aceeaşi reţea de socializare: „ Nu sunt multe de spus. Sunt cel mai fericit om de pe pământ. La fel şi Antonia. Împreună vom avea un copil”.

antonia-6.jpg

Fanii au apreciat melodiile Antoniei
Foto: Princess Club

Astfel, pentru prima dată de când au făcut anunţul public, Antonia şi Alex au avut prima apariţie publică joi seară, în clubul Princess din staţiunea Mamaia, unde artista a susţinut un concert de zile mari. Şatena a fost flancată de bodyguarzi pentru a evita posibile accidente. Nu şi-a ţinut de mână iubitul şi nu au “recurs” la gesturi siropoase, deşi sentimentele lor sunt vizibil puternice, însă Velea a demonstrat că şi-a intrat în rolul de  protector, astfel că pe parcursul concertului a stat lipit de scenă şi nu a scăpat-o din ochi, până la final. Deşi  a intrat în al doilea trimestru de sarcină, Antonia pare să nu întâmpine problemele specifice femeilor gravide. Îmbrăcată cu pantaloni de piele scurţi şi un tricou extrem de transparent, prin care i se vedea burtica, artista s-a zbenguit şi a cântat fără întrerupere. Ca şi Anna Lesko, Antonia se pare că nu se va da curând jos de pe scenă. Singurul lucru la care a renunţat este doar sportul. “Antonia va cânta cât îi va permite starea de sănătate. Are câte două evenimente pe săptămână, iar programul pentru luna septembrie este deja stabilit. În schimb, a renunţat la sală – după cum se ştie, în în primele trei luni nu este recomandat efortul de acest gen. Este o graviduţă ascultătoare care nu trece peste sfaturile medicului”, ne-a declarat o persoană din echipa managerială a artistei.

Luptă pentru custodia fiicei


Antonia e în plin proces de divorţ cu italianul Vincenzo Castellano, de care s-a separat la sfârşitul anului 2012. Cei doi se luptă în instanţă pentru custodia fiicei lor, Maya Rosaria Castellano (4 ani). Antonia a anunţat, în urmă cu două săptămâni, pe Facebook, că este însărcinată cu Alex Velea, iar solistul, la rândul lui, a mărturisit că este în culmea fericirii. Cu această ocazie, ei au şi recunoscut că sunt împreună, lucru despre care au evitat mereu să vorbească.
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1