Cum îl primește Laura acasă pe Boureanu, după ce va fi eliberat

boureanca_84854700.jpg

laura dinca, iubita lui boureanu, catalin botezatu
La doar 18 ani, Laura a "bifat" două celebrităţi: Boureanu şi Botezatu
foto: romaniatv.net

După două luni în care a stat în arestul Poliției Capitalei, Cristian Boureanu va fi eliberat. Astăzi, el urmează să ajungă acasă, iar iubita lui este fericită din cale afară. Laura Dincă i-a pregătit bunătățile preferate.

Cele nouă săptămâni pe care iubitul ei le-a petrecut în arestul Central al Poliției Capitalei au fost un test și pentru Lura Dincă. Deși a traversat o perioadă destul de delicată și chiar jenantă, iată că iubita lui Cristian Boureanu nu a dat bir cu fugiți după ce acesta a fost arestat. Din contră, i-a fost alături și s-a ocupat să-i ducă alimente sau haine de schimb, în plus a preferat să stea acasă, și nu să iasă la distracție cu prietenele.  

bouranu-si-laura125477.jpg

Laura Dincă și Cristi Boureanu iau în calcul să plece din România

Iată că vestea pe care o așteptau de mult timp le-a readus zâmbetul pe față. Judecătorii au decis eliberarea din arest a lui Cristian Boureanu, așa că astăzi, fostul politician urmează să ajungă acasă. ”Sunt foarte fericită. Așteptam de ceva vreme această decizie. Diseară îl vom aștepta în familie, cu prietenii apropiați”, a declarat în exclusivitate pentru Click! Laura Dincă. În plus, tânăra îl așteaptă cu multe bunătăți și, în special, cu ciorbă făcută de ea, căci se știe că fostul afacerist încă are probleme cu dantura și nu poate mesteca. În plus, frumoasa manechină îl așteaptă cu casa curată lună. După cum se știe, înainte de incidentul din seara de 9 iunie, Cristi și Laura făceau renovări în locuință, schimbau mobilierul, așa că totul este acum într-o armonie perfectă.

Loading...
 
 

Citește și

 • ioana boureanu cristian boureanu

  Sângele apă nu se face, iar proverbul e valabil şi pentru Ioana, fiica rebelă lui Cristian Boureanu, care toamna trecută îşi acuza tatăl de violenţă şi dădea declaraţii la poliţie împotriva lui. Joi noapte lucrurile au luat o turnură neaşteptată şi din duşmani, cei doi au toate şansele să se împace. Surse din anturajul fostului parlametar au povestit că adolescenta a fost extrem de îngrijorată după incidentul în care tatăl său a agresat un poliţist şi a rămas inert câteva minute pe caldarâm şi a încercat să afle totul despre starea lui de sănătate.

 • laura dinca cristi boureanu

  În timp ce Cristian Boureanu aşteaptă decizia magistraţilor de eliberare din arestul central al Poliţiei Capitalei, femeile din viaţa lui au pornit războiul. Logodnica ex-deputatului o pune la punct pe fosta nevastă, după ce aceasta l-a catalogat drept “o ruşine”.

 • cristian boureanu lat pe jos

  Cristian Boureanu a fost plasat, luni (3 iulie,) în arest la domiciliu, dar avocatul lui luptă în continuare să-i facă dreptate după seara în care fostul politician a lovit şi a fost agresat la rândul lui de un poliţist. Deşi s-a spus iniţial că fostul deputat a pornit întregul scandal, apărătorul lui susţine că are probe video în care oamenii legii îl scot forţat din maşină şi încearcă să acopere urmele de sânge lăsate pe asfalt după ce Boureanu a primit un pumn în figură.

 • cristian boureanu laura dinca casatorie

  Joi seara, Crisiti Boureanu a fost protagonistul unui scandal ce a uimit o țară întreagă. Mai multe filmulețe din seara cu pricina au fost publicate pe Youtube, filmulețe în care fostul politician a avut un comportament și limbaj total neadecvat față de oamenii legii, dar mai ales față de iubita sa, pe care a numit-o ”proastă”.