Cum îi place lui Nadine să petreacă timpul cu soțul: «Împărțind pupicuri»

Citeste tot despre: 

Nadine a povestit despre cele mai romantice momente alături de brăbatul din viața ei și a explicat că întotdeauna aleg să se uite la filme care să fie permise și pentru copiilul ei, astfel petrecând mai mult timp în familie.

Întrebată care a fost cel mai romantic gest pe care l-a făcut vreodată pentru un bărbat, Nadine a mărturisit că nu-și amintește să fi fost unul special, însă adoră momentele pe care le petrece alături de familia ei.

„Mă pui să sap în cotloanele minții… Nu îmi amintesc să fi făcut gesturi romantice. În schimb, am fost genul cinelor la lumânare, sorbitului din priviri, ținutului de mână în timp ce mâncam… Acum, recunosc, nu mai facem așa, dar nici nu simțim nevoia. Acele gesturi au fost înlocuite cu cuibăritul pe canapea în piajamale la un film la care se poate uită și copilul, iar noi trei, călăriți de câine și împărțind pupicuri când copilului, când câinelui, când nouă”, a declarat ea într-un interviu pentru Alistmagazine.

Nadine a mărturisit că iubește țara în care trăiește, însă în urmă cu mai mulți ani, oamenii îi spuneau că persoanele de culoare nu pot ajunge la televizor.

"Sunt recunoscătoare pentru că am o ţară care-mi place. Am plecat la drum în viaţă fără optimism. Oamenii ziceau că ciorile nu ajung la televizor. Părea că eu nu-mi găsesc locul şi eu credeam, deoarece copiii cred ce zic cei mari. Toţi îmi ziceau că e bine dacă ajung femeie de serviciu. Pe drum am dezvoltat o obrăznicie o îndrăzneală. Când zici primul “mă laşi”, prinzi puteri. Am picat de multe ori din lac în puţ, dar în cele din urmă am avut noroc că am citit. Şi mi-am mobilat mintea cu idei deştepte”, declara Nadine la sfârșitul anului 2017.

loading...
Loading...

Citește și

  • Nadine nu are amintiri prea frumoase cu privire la Crăciun. Aceasta a crescut în orfelinate și a povestit în repetate rânduri că a avut experiențe neplăcute în copilărie. Perioada Sărbătorilor de iarnă nu era cu nimic diferită, dar Nadina a recunoscut că mereu mătușa ei s-a luptat pentru ca ea și cei trei frați să aibă o viața cât mai bună.

  • Vă mai amintiţi de emisiunea ”Şcoala Vedetelor” (TVR 1), care a lansat artişti pe bandă? Călin Goia, Nadine, Călin Geambaşu sau Mihaela Cernea sunt doar câţiva dintre cei care au cunoscut celebritatea sub bagheta lui Titus Munteanu, realizatorul show-ului fenomen. Tinerii timizi de altădată câştigă acum bani frumoşi din muzică sau televiziune. Ei s-au reunit, luni, la Librăria Cărtureşti, la lansarea volumului “Titus Munteanu, un lord al micului ecran”, scrisă de Octavian Ursulescu.