Cum îi dă Elena Băsescu peste nas noii iubite a fostului ei soţ

elena_basescu_main.jpg

elena basescu
Elena Băsescu, alături de Sofia Anais şi Traian jr.
foto: arhivă personală

De când s-a aflat cu cine a înlocuit-o Bogdan Ionescu pe Elena Băsescu toţi ochii sunt aţintiţi asupra noii partenere, fotomodelul Maria Grigoriu. Tânăra se află într-o vacanţă exotică în Santorini, unde îşi etalează trupul fără cusur la piscină. Zilele acestea a fost destul de cald şi în România, motiv pentru care şi Elena Băsescu s-a expus, coincidenţă sau nu, la piscina complexului unde locuieşte cu cei doi copii, tot în costum de baie.

Elena Băsescu (37 de ani) a întors multe capete pe plajă vara trecută, unde a afişat un abdomen perfect şi picioare tonifiate, urmare a tratamentelor de înfrumuseţare şi a lungilor ore petrecute în sala de fitness, iar de când a divorţat mezina lui Traian Băsescu a pierdut şi mai mult din kilograme, iar silueta ei nu o îngrijorează.

elena.jpg

elena basescu costum de baie piscina copil
Elena Băsescu, în costum de baie la piscina complexului în care locuieşte cu cei doi copii
foto: arhiva personală

În weekend, bruneta şi-a scos băieţelul, pe Traian jr, la plajă şi în timp ce îl supraveghea de pe marginea piscinei, cineva i-a "furat" un instantaneu pe care Elena l-a publicat pe reţelele de socializare, parcă la concurenţă cu rivala sa, care în aceste zile face paradă în costume de baie tocmai din Santorini. Maria şi-a scos la înaintare silicoanele şi picioarele lungi într-o şedinţă foto incendiară din vacanţă. 

maria grigoriu costum de baie fotomodel santorini

Bogdan Ionescu, alias Syda, şi Elena Băsescu au divorţat toamna trecută de comun acord după patru ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii, Anais şi Traian jr, care au rămas în grija mamei lor. Recent, fostul soţ al Elenei, şi-a refăcut viaţa sentimentală cu fotomodelul Maria Grigoriu. 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și