Cum a fost surprinsă Adriana Trandafir noaptea, în centrul oraşului

adriana-trandafir-septembrie-2018_1.jpg

adriana trandafir
adriana trandafir, expresivă ca la teatru
foto: Mihai Ionescu

Când te numeşti Adriana Trandafir (62 de ani) şi ai în spate o carieră de aproape 4 decenii, e greu să ieşi din personaj în viaţa de dincolo de scenă. Fix în asemenea ipostaze au susprins-o fotoreporterii Click! pe Adriana Trandafir joi seară, după ce actriţa a plecat de la petrecerea Antenei.

Invitată la lansarea grilei de toamnă de la Antena 1, eveniment care a avut loc la TNB, Adriana Trandafir a venit îmbrăcată foarte similar cu personajul pe care îl interpretează în serialul “Fructul oprit”. Acolo este olteanca Lina Boască, soţia lui Sile Boască, interpretat de Marian Rîlea, iar la chef a venit cu o basma înflorată pe cap şi cu un sacou ciclam, care îi venea de minune. A fost în centrul atenţiei, s-a distrat, a socializat cu actorii şi cu vedetele postului Antena 1, însă când a plecat a rămas singură şi a cam durat ceva până să găsească un taxi.

 • Adriana Trandafir
  Adriana Trandafir nu iese din personaj nici pe stradă, în timpul liber
  foto: Mihai Ionescu
 • Adriana Trandafir
  Actrița pleacă de la petrecerea Antenei 1, care s-a ținut la TNB
  foto: Mihai Ionescu
 • Adriana Trandafir
  Actrița din "Fructul oprit" încearcă să găsească taxi pentru a ajunge acasă
  foto: Mihai Ionescu
 • Adriana Trandafir
  O uitătură genială
  foto: Mihai Ionescu
 • Adriana Trandafir
  Actrița a fost la evenimet cu basma înflorată, pentru că în serial o joacă pe olteanca Lina Boască
  foto: Mihai Ionescu
 • Adriana Trandafir
  Dezinvoltă, și-a pus mâna în șold și geanta pe coșul de gunoi
  foto: Mihai Ionescu
 • Adriana Trandafir
  Până vine mașina, își odihnește picioarele pe bordură
  foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/7

În aşteptarea maşinii, a oferit un show de zile mari, încât trecătorii ar fi putut crede că au nimerit la o reprezentaţie de teatru de stradă. Actriţa a făcut tot felul de grimase, şi-a pus poşeta pe un coş de gunoi, a stat cu mâna în şold sau cu piciorul ridicat pe bordură. În cele din urmă, Adriana Trandafir a reuşit să găsească un taximetrist liber şi a ajuns acasă, după o seară de pomină.

Loading...

Citește și

 • Fructul oprit, Antena 1, serial drama, Marian Ralea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Mihai Calin, Adrian Titieni

  Antena 1 a anunţat că va lansa curând serial „Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion, cu o distribuţie impresionantă. Încă nu s-a făcut publică toată lista, însă Click! îţi spune, în exclusivivitate, cel mai nou nume de pe generic: Mihai Călin.

 • Viaţa Adrianei Trandafir (61 de ani) nu a fost numai lapte şi miere. Celebra actriță a suferit enorm când primul soț a câștigat custodia băiatului lor, Ștefan Bogrea, care, la acea vreme, avea doar șapte anișori. Mai grav este că bărbatul a fost ajutat, în instanță, chiar de tatăl vedetei. Click! vă prezintă, în premieră, fotografii cu Adriana și cu cei doi copii ai ei.