Cum a fost încurajată Lili Sandu de mama ei pentru a participa la Exatlon

lili.jpg

Lili Sandu este pregătită de competiția Exatlon

Lili Sandu se pregătește intens pentru competiția Exatlon unde va concura în sezonul doi alături de What's UP. Mama ei o încurajează foarte mult și este lângă ea.

Lili Sandu și mama ei au o relație foarte apropiată și vorbesc despre orice. Astfel că, mama ei a fost prima opțiune pentru Lili Sandu când a venit vorba de încurajare și îmbărbătare. 

Lili Sandu a mărturisit că mama ei este persoana pe care o iubește cel mai mult și care i-a fost alături în cele mai grele momente. 

"Mi-am dorit foarte mult sa o am pe mama langa mine cateva zile! Este persoana pe care o iubesc enorm, omul care ma motiveaza intotdeauna in momentele grele. Asa s-a intamplat si acum! M-am deconectat si m-am simtit mai bine ca oricand. Am discutat mult, iar la final, mi-a spus o vorba de a ei pe care nu o uit niciodata si dupa care ma ghidez.„ Mai mama, orice ar fi acolo, tot oameni sunt si cei cu care concurezi. Nu titani! Important este sa fii tu”, au fost cuvintele ei, care chiar m-au linistit si mi-au dat si o putere interioara! M-au emotionat pana la lacrimi”, au dezvaluit vedeta pentru wowbiz.ro.

 

Loading...

Citește și

  • Prietenia lor e ca vinul. Cu cât trec anii, cu atât devine mai bună şi mai specială. Ileana Lazariuc (36 de ani) şi Lili Sandu (39 de ani) au fiecare viaţa ei de familie, însă atunci când se întâlnesc “devorează” orice subiect de discuţie.

  • Lili Sandu, Ileana Lazariuc, silueta, dieta, operatii estetice, iubit Lili Sandu, prietenie

    Prietenia lor e ca vinul. Cu cât trec anii, cu atât devine mai bună și mai specială. Ileana Lazariuc și Lili Sandu au fiecare viața ei de familie, însă atunci când se întâlnesc “devorează” orice subiect de discuție. Uneori “bârfesc” și în văzul lumii, pe rețelele sociale, și sunt tare simpatico.