Cum a fost cerută în căsătorie Elena Gheorghe la Londra

elena_gheorghe.jpg

Elena Gheorghe și Cornel s-au căsătorit în 2011
Foto Instagram

Elena Gheorghe a povestit în ce mod romantic a fost cerută în căsătorie de Cornel, soțul vedetei, la Londra. A avut foarte multe emoții, însă totul a decurs exact așa cum a fost planul făcut de acasă.

El știa că artista își face cumpărăturile destul de des acolo, în Londra, și a reușit să o surprindă în cel mai sincer și frumos mod posibil. După o plimbare prin Capitala Marii Britanii, Cornel s-a așezat în genunchi, în fața hotelului unde erau cazați și i-a pus întrebarea pe care vedeta își dorea să o audă de la el.

„Știa că iubesc Londra și că o dată pe an merg la shopping acolo, așa că a complotat cu stilistul meu de atunci, prietenul nostru Cătălin Enache, ca totul să se întâmple acolo. Era o seară de vară și mi-a zis că ar vrea să ieșim să luăm masa, deși eram epuizați după o zi de cumpărături. Eu voiam să mă îmbrac lejer, însă Cătălin a insistat să fim eleganți. Ajunși la restaurant, am simțit că nu prea era în largul lui, voia să-mi spună ceva, dar parcă nu găsea momentul. Am terminat de mâncat și l-am întrebat ce e cu el. Mi-a zis că e doar puțin obosit, apoi am luat un trycicle taxi, căci ni s-a părut „funny. După ce am urcat, a început un discurs super emoționant, eu am lăcrimat și mă înroșisem ca racul, iar când am ajuns în fața hotelului, a îngenuncheat și mi-a adresat cea mai frumoasă întrebare. Am zis „da și apoi ne-am plimbat timp de câteva ore depănând amintiri”, a declarat ea.

Nunta dintre Elena și Cornel a fost cel mai important moment din viețile lor

Cei doi și-au dorit ca nunta să fie un eveniment restrâns, cu persoanele apropiată, însă din păcate acest lucru nu s-a putut concretiza dat fiind faptul că au foarte multe rude și prieteni.

„Cornel m-a cerut în căsătorie în vara anului 2010, iar în anul următor, am programat logodna de ziua noastră, care coincide cu ziua mea de naștere. A fost o logodnă restrânsă, cu cei mai apropiați, însă, având neamul mare, a fost un fel de nuntă. (râde) Eu am rămas însărcinată cu puțin înainte de logodnă și am hotărât să facem nunta în 2012, care n-a fost deloc în secret, deși am fi vrut. (zâmbește) Am fi vrut ca, la un eveniment atât de important al vieții noastre, să ne putem concentra mai mult pe noi, pe invitații și pe bucuria acelei zile”, a declarat vedeta pentru viva.ro.

Ce spune vedeta despre gelozie

Elena Gheorghe consideră că ar trebui să existe o doză de gelozie între cei doi parteneri deoarece aceasta reprezintă un simbol al iubirii.

„Un gram trebuie, dacă nu-i deloc nu e de bine. (zâmbește) Nu avem motive de gelozie și nici nu ne-am dat, dar când vezi că cineva îi face ochi dulci sau se uită nepotrivit, în sinea ta te încearcă un sentiment de gelozie și e normal, cred eu. Recunosc, eu sunt cea geloasă.”

Loading...

Citește și

  • Pe 23 mai, chiar de Ziua Națională a Aromânilor, Elena Gheorghe aduce în fața publicului de la Sala Palatului cel mai mare eveniment de muzică și tradiție armânească. În cadrul acestuia, artista va lansa un nou album de muzică armânească, ce conține cel putin 10 piese, atât melodii tradiționale și readaptări în manieră modernă, cât și producții noi. Biletele costă intre 35 si 190 lei.

  • Vocea Elenei Gheorghe (33 de ani) se va auzi de astăzi în cinematografe în interpretarea adorabilului personaj Gerda din animaţia„Crăiasa Zăpezii 4: Ţinutul Oglinzilor”.