Cum face amor Anca Serea cu Adi Sînă, într-o casă plină de copii: ”Zgomot la minim!”

anca_serea_sex.jpg

Anca Serea, mărturisiri despre momentele intime! Cum face amor cu Adi Sînă, într-o casă plină de copii: ”Păstrăm liniştea!”
Anca Serea, mărturisiri despre momentele intime! Cum face amor cu Adi Sînă, într-o casă plină de copii: ”Păstrăm liniştea!”
Citeste tot despre: 

Anca Serea se pregăteşte să devină mamă pentru a şasea oară, iar în urmă cu puţin timp, vedeta a făcut mai multe mărturisiri despre momentele intime pe care le are cu soţul ei, Adi Sînă, în ciuda faptului că locuinţa lor e plină de copii.

Astfel, într-o postare pe blogul personal, Anca Serea a mărturisit că reuşeşte să-şi facă timp pentru soţul ei apelând la câteva trucuri simple, de care ar trebui să ţină cont oricine. 
 ”Am fost binecuvântaţi cu cinci copii frumoşi şi inteligenţi şi ne pregătim să o întâmpinăm pe bebelina Leah cât de curând. Pentru că au vârste diferite, respectiv şi programe de somn diferite, devine o reală provocare ca eu şi Adi să găsim puţîn timp pentru noi doi. Vă împărtăşesc aici câteva dintre micile secrete la care apelez eu. Nu vă imaginaţi că este vorba despre ceva extrem de complicat, doar de o coordonare mai bună a diferitelor activităţi.”, și-a început ea mărturisirile.

Citește continuarea articolului, aici! 

Citește și: 

Un tânăr de 23 de ani a murit imediat după ce a mâncat la fast-food! Prietenii sunt şocaţi: ”Era conştient!”
Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, întâlnire după divorţ: ”Vom merge undeva, toţi trei!”

 

Loading...

Citește și