Cum fac vedetele sport în pandemie! Sălile de fitness au fost mutate afară, cu tot cu aparate și antrenori

9-shhhpeak_copy.jpg

Speak face sport intens în aer liber, după ce sala la care merge a amenajat afară toate cele necesare

De la sfârşitul lunii trecute, sălile de fitness s-au închis în toate localităţile în care rata de incidenţă depăşeşte 4 la mia de locuitori, potrivit noilor măsuri impuse de autorităţi. Cu toate acestea, vedetele care au făcut din sport un mod de viaţă nu s-au lăsat pradă sedentarismului. Individual, sau alături de antrenorii lor, au găsit soluţii pentru a continua mişcarea.

Nevoia ne învaţă să ne adaptăm. Nu mai avem voie la interior? Atunci ieşim afară, mai ales că a venit primăvara şi vremea ţine cu noi. De când s-au închis sălile, multe vedete s-au îndreptat spre parcuri pentru a-şi continua antrenamentele. 

Elena Gheorghe a luat-o chiar şi pe fiica ei, Ame, la o uşoară alergare. ­„Ne-am îmbrăcat la fel, ca să se vadă că suntem din aceeaşi echipă”, a explicat ea, într-o postare pe Instagram. 
Loredana, Ileana Badiu şi Speak merg în continuare la „sală”, numai că aceasta s-a mutat la ­exterior, cu toate echipamentele. Cum spaţiul o permite, în grădina din jurul sălii au fost scoase gantere, salteluţe, inclusiv roţi imense de cauciuc, pe care bărbaţii le folosesc la exerciţiile de forţă. Nu mai spunem că mişcarea în aer liber este mult mai sănătoasă decât cea din interior, deci, cumva, „tot răul spre bine”. 
Adina Buzatu s-a orientat spre echitaţie, un alt sport în aer liber extrem de solicitant. Nu a renunţat nici la alergările ei de dimineaţă – cea mai ieftină şi mai la-ndemână formă de mişcare. „Am găsit un resort la Cluj cu un centru de echitaţie încă deschis, dar îmi doresc enorm să continui în Bucureşti, când se vor deschide aici. De asemenea, fac sport acasă. Pe lângă alergatul zilnic, am o variantă online de antrenor privat. O iau şi pe Sara la antrenamente, astfel ne motivăm reciproc”, ne-a povestit stilistul. 
Iar Paula Seling merge la înot la un club sportiv care, conform ordinului 619/2020, poate să funcţioneze chiar şi în această perioadă. „Mi-am început dimineaţa cu câteva ture de bazin. Mai târziu ne vedem la o alergare în parc?”, îşi întreabă artista prietenii, pe Facebook. 
Florentina Opriş, prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă şi o vedetă” de la Kanal D, nu lasă o zi să treacă fără mişcare: „Cel puţin o oră mă plimb în ritm alert prin pădurea Băneasa sau prin parc. În plus, acasă, fac zilnic exerciţii la salteluţă, în casă sau în curte, dacă e vreme bună”. 

 • Adina Buzatu
  foto: instagram
 • Elena Gheorghe
  foto: instagram
 • Florentina Opriș
  foto: instagram
 • Ileana Badiu
  foto: instagram
 • Loredana Groza
  foto: instagram
 • Paula Seling
  foto: instagram
 • Speak
  foto: instagram
 • Maximize

1/7
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1