Cum este cotată piesa "Yodel It!" de la Eurovision la casele de pariuri

12-13-vedete-ilinca-si-alex-eurovision.jpg

eurovision 2017 alex florea ilinca bancila yodell it
Ilinca şi Alex au ajuns în finală cu piesa “Yodel It!”, compusă de Mihai Alexandru şi Alexa Niculae
foto: arhiva personală

Sâmbătă seara (13 mai) Ilinca şi Alex Florea intră în finala Eurovision, reprezentând România, fiind, potrivit unui sondaj, cel mai bun duo din competiţie. Piesa "Yodel It!” se află pe a şaptea poziţie la casele de pariuri după Portugalia, Italia, Bulgaria, Belgia, Suedia şi Marea Britanie. În urmă cu o săptămână, piesa compusă de Mihai Alexandru se găsea pe locul al şaselea.

UPDATE: Vin vești bune de la Kiev, căci reprezentanții noștri au mai urcat un loc în topul caselor de pariuri, fiind cotați cu șansa a cincea pentru a aduce trofeul Eurovision în țară.

Ilinca şi Alex Florea, reprezentanţii României la Eurovision Song Contest 2017, vor intra pe poziţia 20 în finala competiţiei, care va avea loc sâmbătă la Kiev şi va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online pe TVR+, de la ora 22.00. Ordinea intrării în concurs a celor 26 de finaliste Eurovision 2017 va fi: Israel, Polonia, Belarus, Austria, Armenia, Olanda, Moldova, Ungaria, Italia, Danemarca, Portugalia, Azerbaidjan, Croaţia, Australia, Grecia, Spania, Norvegia, Marea Britanie, Cipru, România, Germania, Ucraina, Belgia, Suedia, Bulgaria, Franţa.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională anuală, la care participă ţările ce deţin statutul de membru activ în cadrul European Broadcasting Union (EBU), cea mai importantă asociaţie a posturilor publice de televiziune din Europa. Concursul a fost transmis în fiecare an de la inaugurarea sa în 1956 şi este unul dintre cele mai longevive programe de televiziune din lume.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs, până în acest an, au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem - Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi - Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu - Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este ”Tornero”, interpretată de Mihai Trăistariu.

Loading...

Citește și