Cum e viața lui Eugen Cristea la pensie, după accidentul vascular

img_8935.jpg

Eugen Cristea, sotie, Cristina Deleanu, Feriti-va de magarus, Liza Panait, prezentare moda, pensie, atac cerebral
Eugen Cristea şi Cristina Deleanu
foto: Sever Gheorghe

Toată crema showbiz-ului a fost prezentă luni seara, la Palatul Bragadiru, unde Liza Panait și-a prezentat noua colecție de haine. Printre invitaţi s-a numărat și celebrul actor Eugen Cristea (65 de ani), alături de soția sa, Cristina Deleanu (76 de ani). Cei doi au fost aranjaţi şi îmbrăcaţi la patru ace.

Eugen Cristea (65 de ani), actorul care ne-a încântat copilăria cu emisiunea „Feriţi-vă de măgăruş”, ne-a povestit cum este viața sa de pensionar, dar și cum se simte după accidentul vascular suferit anul acesta, în luna iunie. “Mă simt foarte bine, totul este sub control. Mulți îmi spuneau că dacă ies la pensie am să mor, însă nu este deloc așa, mai am și acum activitate. Viața mea este mai grea ca înainte, dar în cel mai frumos sens al cuvântului. E mult mai multă activitate acum! De când am ieșit la pensie, eu şi soţia ne-am setat un post preferat la televizor și stăm multe nopți să ne uităm”, ne-a spus Eugen Cristea.

img_8908.jpg

Eugen Cristea, sotie, Cristina Deleanu, Feriti-va de magarus, Liza Panait, prezentare moda, pensie, atac cerebral
Eugen Cristea se simte excelent, deşi în vară ne-a speriat de moarte
foto: Sever Gheorghe

Totodată, artistul ne-a mai destăinuit și alte picanterii din sânul familiei: “Sărbătorile de iarnă o să le petrec alături de familie și de cățelușul nostru. Pot să îți zic că în casă soția gătește și spală vasele, pentru că mie nu îmi place, însă de o săptămână încoace facem curățenie amândoi, 80% ea și 20 %, eu. În ultima perioadă mergem foarte mult prin mall, petrecem câte o jumătate de zi, apoi plimb cățelul și tot așa. În mall mai văd lumea, mai găsesc viitoarele personaje din piese, mă relaxez”, a mai declarat, pentru Click!, celebrul artist. Despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat Eugen Cristea în vară citiţi mai multe aici http://www.click.ro/vedete/romanesti/eugen-cristea-munceste-12-ore-pe-zi....

Loading...

Citește și

  • Deşi avea doar 12 ani când a văzut-o prima dată, Eugen Cristea nu a putut să o uite pe cea care avea să-i devină parteneră 21 de ani mai târziu. Din 1985 sunt nedespărţiţi atât pe scenă, cât şi în viaţa de zi cu zi. Veseli, tandri şi îndrăgostiţi. Așa i-am găsit pe actorii Eugen Cristea şi Cristina Deleanu în micul lor apartament din Calea Moşilor. Un “cuibuşor” plin de amintiri şi un loc învăluit de iubire. O iubire cum rar ţi-e dat să vezi, o iubire ce merită povestită.

  • Distinsă, discretă şi deosebit de frumoasă, Cristina Deleanu face cea mai frumoasă pereche alături de exuberantul şi glumeţul actor Eugen Cristea, cel care ne-a încântat copilăria cu show-ul “Feriţi-vă de măgăruş”. Dar nu despre cel din urmă povestim aici, ci despre soţia lui, care ne-a spus lucruri neştiute despre sufletul şi pasiunile ei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1