Cum e să fii actor într-un videoclip. Reporterul Click!, 12 ore de filmări cu superba solistă Maria Andria: "Nu mi-a fost uşor"

gelu-clip.jpg

Reporterul Click! a fost legat cu funia de patru femei superbe

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

În urmă cu câteva săptămâni am primit oferta de a fi actor în videoclipul solistei Maria Andria, o apariţie exotică în showbizul românesc: jumătate româncă, jumătate grecoaică. Şi cum n-am mai făcut niciodată acest lucru, am acceptat pe loc. Iată ce a ieşit!

Maria Andria s-a făcut cunoscută şi datorită pieselor sale, dar mai ales expresiilor ei devenite virale după ce a fost în mai multe emisiuni tv. Neştiind foarte bine româneşte, Maria a stâlcit atât de „frumos” anumite cuvinte, încât s-a făcut repede remarcată. Atunci când am primit propunerea de a apărea în videoclipul ei am acceptat imediat, pentru că îmi doream să o cunosc.

2-gelu-marfffia_copy.jpg

Solista pe jumătate grecoaică a purtat o rochie foarte decoltată

Tânăra, de 32 de ani, cu tată grec şi mamă româncă, a venit special din Cipru pentru câteva zile de filmare şi am petrecut alături de ea aproape 12 ore. Filmările au început în Otopeni, la clubul Ambasad’Or, pe scările nou renovate după incendiul de anul trecut, dar pentru că a plouat şi a fost frig, ne-am refugiat în restaurantul unde adesea se ţin nunţi şi botezuri. Solista a purtat o rochie extrem de sexy, fără lenjerie intimă, care lăsa la vedere foarte mult din trupul de zeiţă.

3-cu_dansatkkoarele_copy.jpg

Au filmat în restaurant pentru că afară ploua

Rolul meu în videoclip era chiar de iubit al Mariei, dar un iubit cu care se ceartă. Mi-am intrat bine în rol! După câteva ore de filmări în Otopeni, am continuat într-o hală din Bucureşti, unde şi Maria, şi dansatoarele ei au făcut un frig memorabil. Nici mie nu mi-a fost uşor!

Într-un final, administratorii halei şi-au făcut milă de noi şi au băgat nişte reşouri în priză. Acolo am filmat legat la mâini cu o funie şi, în final, am fost părăsit de divă. Nu-i deloc uşor să fii vedetă de videoclip, mi-am zis, după ce noaptea m-a prins tot la filmări.

4-mirehhasa_copy.jpg

Au filmat în restaurant pentru că afară ploua

Am tras mai multe cadre cu solista şi dansatoarele ei, până când regizorul cipriot a fost mulţumit de prestaţia mea. Am plecat spre casă mai obosit ca niciodată şi cu frigul în oase. Nu ştiu dacă aş repeta experienţa, chiar dacă am fost în lumina reflectoarelor, înconjurat de tinere sexy şi o armată de stilişti, make-up artişti, costumiere şi cameramani.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5