«Prostituate de lux»: Cum dădea Ioan Neculaie mii de euro pentru sex

7-act-diana-gureoaie.jpg

Diana Gureşoaie (stânga) o “plasa” pe Ramona Popescu la miliardar pentru partide de sex bine plătite

Emoţii din ce în ce mai mari pentru Diana Gureşoaie. Fetele încep să recunoască, rând pe rând, în faţa judecătorilor că au ajuns la omul de afaceri Ioan Neculaie prin “Strâmba lui Dodel” şi că au fost răsplătite cu bani şi excursii după ce au făcut sex.

Diana Gureşoaie este judecată pentru proxenetism, alături de Mirela Dumitru, în dosarul “prostituate de lux”. Vineri (15 ianuarie), a avut loc un nou termen al procesului, iar martorii au început să vină unul după altul în sala de judecată, unde îi aştepta cuminte Diana. Chiar dacă fosta iubită a lui Cristi Tănase şi-a schimbat total înfăţişarea şi pare că a devenit alt om numai la gândul că poate ajunge la puşcărie, declaraţiile făcute de fete şi chiar de afaceristul Ioan Neculaie nu par să o scape de probleme.

Modelul Diana Nicoraş le-a povestit judecătorilor cum l-a cunoscut pe omul de afaceri Ioan Neculaie şi le-a mărturisit că a făcut sex cu acesta.

Zoom
Miliardarul Ioan Neculaie

“Pe Ioan Neculaie l-am cunoscut prin Diana Gureşoaie, a fost iubitul ei. Am întreţinut relaţii sexuale cu el de două ori, niciodată contra cost. De fiecare dată am mers la el cu Diana. În ceea ce priveşte declaraţia dată de Gureşoaie, recunosc că am primit de la Neculaie două mii de lei, însă această sumă de bani nu am primit-o pentru actele sexuale respective. Suma de bani mi-a dat-o pentru a mă ajuta. Am mai primit de la Neculaie şi suma de trei mii de lei şi am mers cu el în excursie în Grecia, împreună cu Popescu Ramona. Aici el mi-a dat două mii de euro pentru a-mi cumpăra diferite lucruri. Nu ştiu dacă Diana Gureşoaie, a primit vreo sumă de bani pentru că mi-a făcut cunoştinţă cu Ioan Neculaie. Alexandra Stănescu urmărea să obţină procent şi de la Diana Gureşoaie însă pentru prestaţiile acesteia”, s-a confesat Diana.

Nici Ramona Popescu, câştigătoarea Next Top Model (2012),  nu a fost mai rezervată în declaraţii. “Diana m-a contactat şi mi-a propus să merg la Braşov, la Ioan Neculaie, pentru a întreţine relaţii sexuale. Eu am acceptat, am mers la Braşov şi am primit în schimb suma de o mie de euro. Ştiu că Diana Gureşoaie a primit circa 6-700 de lei. Am mai fost ulterior în alte două dăţi la Braşov, împreună cu Diana Gureşoaie, primind de fiecare dată o mie de euro. Cred că de fiecare dată Neculaie i-a dat Dianei bani de transport. Am primit 3.000 de euro pentru că am mers cu Ioan Neculaie în vacanţă în Grecia. De fiecare dată întâlnirile pe care le-am avut cu Ioan Neculaie au fost stabilite prin intermediul Dianei”, a declarat Ramona Popescu.

După asemenea mărturii, Ioan Neculaie nu a vrut  să se lase mai prejos: “Eu le făceam cadouri. Nu am dat sume în euro niciodată. Am depăşit 700-800 de lei, dacă fata a cerut împrumut. Le făceam şi cadouri până într-o mie de euro. Mirela Dumitru mi-a prezentat de-a lungul timpului mai multe fete. Îmi spunea că mă ajută să-mi fac o prietenă, însă nu s-a legat nimic Nu le cunosc după nume pe fete, ci după poze. Fetele nu veneau pentru bani la mine. E posibil să le fi dat  o mie de euro, dar nu pentru servicii sexuale. Gureşoaie nu era iubita mea, când îmi aducea fete, eram prieteni buni, avusesem o relaţie anterior. Nu ştiu dacă cerea bani fetelor cu care mă vedeam, dacă aş fi ştiut că se întâmplă asta, ar fi fost ultima oară când vorbea cu mine”.

loading...

Citește și

 • La începutul anului trecut, mai multe persoane publice au fost chemate la Secţia 19 de Poliţie să dea cu subsemnatul într-un dosar de prostituţie. Printre aceastea s-au numărat Daniela Crudu, Simona Traşcă, Diana Gureşoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase, dar şi buna ei prietenă, Diana Nicoraş, cunoscută după ce a pozat în Plazboy. Deşi unele dintre ele au fost acuzate de proxenetism şi prostituţie, fetele continuă să se distreze numai prin locuri exotice şi să poarte pe braţ genţi de mii de euro.

 • Lavinia Despina este prima condamnată în dosarul ''Prostituate de lux''. Miercuri (23 septembrie), modelul a primit sentinţa: 1 an, 9 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare pentru proxenetism şi i s-au confiscat 2.100 de euro. Decizia a fost dată de Judecătoria Sectorului 5 după ce bruneta şi-a recunoscut fapta. Aceasta nu este una definitivă şi poate fi atacată cu apel.

 • facebook prostituate lux mesaje

  Anchetatorii care au destructurat gruparea de prostituate de lux în care apar şi numele mai multor fotomodele şi asistente TV au folosit ca probe, pe lângă interceptări şi audieri de martori, mesaje transmise pe Facebook, comunicări de la mai multe hoteluri şi de la ANAF şi ITM.

 • prostituate de lux fetele s-au cait

  S-au cuminţit şi le-a folosit! Cele trei tinere, acuzate de proxenetism în dosarul ”prostituţie de lux”, rămân în libertate. Asta au stabilit judecătorii, după ce fetele şi-au mărturisit păcatele cu ochii în lacrimi.

 • lavinia despina lenjerie

  Fetele anchetate în DOSAR "Prostituate de lux" au fost monitorizate de anchetatori. Pe lângă interceptările telefonice, autorităţile s-au folosit şi de conturile de pe reţelele de socializare al fetelor implicate în reţeaua de prostituţie, foarte active de altfel în mediul online. Noi stenograme au apărut miercuri, 11 februarie în DOSAR "Prostituate de lux".

 • Diana Gureşoaie

  S-au lecuit de milionarii români! În timp ce aceştia populează închisorile patriei, Diana Gureşoaie, Ramona Popescu şi Diana Nicoraş, care au speriat showbiz-ul după ce au fost reţinute în dosarul „Prostituate de lux”, au decolat spre alte zări.

 • prostituate de lux daniela crudu club

  Joi dimineaţa, Daniela Crudu, a dat cu subsemnatul la poliţie în dosarul "prostituate de lux", în care sunt cercetate nume cunoscute din showbiz-ul românesc. Seara a simţit nevoia să se "răcorească". Daniela Crudu şi-a făcut de cap în oraş la doar câteva ore de la audierile de la poliţie de săptămâna trecută.

 • dosarul prostituate lux pamfile crudu

  Un nou scandal a zguduit lumea mondenă! Joi, 5 februarie, 33 de fete, printre care Daniela Crudu, Simona Traşcă şi Mădălina Pamfile au fost chemate să dea declaraţii la Poliţie într-un dosar de proxenetism.