Cum a cunoscut-o, de fapt, Marcel Toader pe Maria. Avea o relație cu un primar căsătorit

marcel_toader_maria_constantin.jpg

marcel toader maria constantin divort tribunal
Marcel Toader și Maria Constantin s-au căsătorit în 2015
foto: arhiva personală

Toată lumea știe cadrul romantic în care s-au cunoscut Marcel Toader și Maria Constantin: ea avea un spectacol la Târgu-jiu, iar în timp ce cânta a observat că are un „admirator principal”. La sfârșitul concertului, Marcel s-a dus la ea, a felicitat-o și i-a dat numărul lui de telefon, chemând-o la București.

Ei bine, iată că lucrurile nu au fost atât de roz și întâmplătoare. În contextul scandalului iscat de divorțul iminent dintre cei doi, Marcel a făcut diverse declarații publice, acuze la adresa soției sale, și a desființat inclusiv povestea conform căreia s-a cunoscut la acel eveniment.

Invitat la Xtra Night Show, miercuri seară (6 septembrie), Marcel Toader a dezvăluit că atunci când a cunoscut-o pe Maria, ea avea o relație cu un primar. „Eu pe Maria Constantin nu am cunoscut-o la un eveniment. Eu am cunoscut-o în urma unui primar din zona Zimnicea, care m-a sunat să o aduc la televizor, că el avea o relație de doi ani cu ea. El era căsătorit. Am întrebat-o și mi-a zis că e minciună. Am crezut că vrea să facem familie. Acum el nu mai e primar, soția lui e primăriță acum”, a relatat afaceristul.

Nu se știe dacă povestea spusă de Marcel Toader este reală, însă cert este că adevărul este undeva la mijloc. Deși fostul rugbyst a făcut grave acuzații la adresa ei, în spațiul public, Maria Constantin a rămas discretă și nu a făcut nicio declarație scandaloasă despre divorț, ori despre presupusele aventuri extraconjugale pe care le-ar fi avut. 

maria.jpg

maria constantin
Maria Constantin a răspuns acuzațiilor lui Marcel Toader
Foto: Facebook
Loading...
 
 

Citește și