Cum a cucerit-o noul iubit pe Daniela Crudu. Detaliu neaşteptat

daniela_crudu_valentin.jpg

daniela crudu
Daniela Crudu şi Valentin Gane pozează într-un cuplu plin de viaţă. Va rezista relaţia lor?
captură Antena Stars

„Burlăciţa” s-a terminat, iar Daniela Crudu (26 de ani) şi Valentin Gane (33 de ani) sunt cel mai nou cuplu din showbiz. Fericiţi, puşi pe glume, cei doi par că se înţeleg de minune, în ciuda zvonurilor care îi dădeau împreună doar pentru că au semnat un contract cu Antena 1.

Nu e greu de ghicit: câştigătorul show-ului „Burlăciţa” a cucerit-o pe Daniela Crudu prin dezinvoltura sa. Şi reciproca e valabilă. „Daniela e foarte diferită de ceea ce vedem la televizor. Chiar e o fată bună”, a spus Valentin la vineri dimineaţă (27 noiembrie) la „Star Matinal”, la Antena Stars.

„Pe mine m-a impresionat, la început... cu cardul său”, a replicat râzând Cruduţa. Apoi a detaliat: „Fiecare băiat trebuia să vină cu ceva, cu un cadouaş... El a venit cu cardul.”

Valentin Gane este om de afaceri şi a fost căsătorit de trei ori, având şi doi copii.

card.jpg

daniela crudu valentin gane
Valentin Gane şi-a arătat cardul în public
captură Antena Stars
Loading...
 
 

Citește și

 • daniela

  O cheamă Daniela Crudu, dar prietenii îi spun, simplu, ”Cruduţa”. S-a născut într-un cartier din Ferentari, a fost crescută de tatăl ei, Nelu, devenit ulterior şi el un personaj popular, a iubit cu patimă şi, când se aştepta să fie dusă la altar de fotbalistul Nilă, a aflat că acesta juca la dublu. Daniela n-a mai avut însă timp să plângă în pernă, concentrându-se pe filmările emisiunii ”Burlăciţa”, unde îşi caută jumătatea.

 • daniela crudu racita

  A motivat că a ajuns la spital pentru că îi curgea nasul şi avea deviaţie de sept, însă adevărul este altul! Click! a aflat, în exclusivitate, motivul pentru care bruneta s-a lăsat miercuri pe mâna medicului estetician Vitalie Stan. Într-adevăr, aceasta şi-a micşorat nasul, mai mult dintr-un moft, dar, cel mai important, a scăpat şi de guşa inestetică.

 • burlacita daniela crudu

  Ediția de duminică seară (22 noiembrie) a emisiunii „Burlăcița”, sezonul 2015, a fost una decisivă pentru Daniela Crudu (26 de ani). Frumoasa brunetă l-a ales drept câştigător pe Valentin, alături de care va trebuie să rămână timp de trei luni. El a fost preferat dintre alţi doi pretendenţi, Lucian și Pietro.

 • burlacita

  Focoasa Daniela Crudu și-a cam pierdut mințile în brațele finaliștilor din emisiunea ”Burlăcița” (Antena 1), oferindu-le telespectatorilor faze demne de filme deocheate.