Cum a comentat Mircea Badea ştirea cu ambasadorul rus, jefuit la Sibiu

badea.jpg

mircea badea in gura presei
Mircea Badea
foto: captură video

Mircea Badea a stârnit din nou controverse după ultima ediţie a emisiunii a cărei gazdă este. Vedeta Antena 3 a avut o reacţie bizară când a aflat că ambasadorul rus a fost jefuit la Sibiu. El a făcut nişte comentarii cel puţin ciudate, chiar în direct.

Mircea Badea nu are lacăt la gură, iar diplomaţia nu este punctul lui forte. Prezentatorul în "Gura presei" a avut o reacţie halucinantă în direct după apariţia stirii, potrivit căreia ambasadorul Rusiei la Bucureşti a fost jefuit la Sibiu.

''Ştirea este fabuloasă din mai multe puncte de vedere. Putem considera că ne-am luat Tezaurul înapoi (...) Sunt şocat că era în Sibiu, adică ce făcea acolo, nişte înţelegeri secrete cu sibienii? Sper că nu. Ar fi trebuit să meargă în Videle, la Teleorman. Nu în Sibiu'', a spus Mircea Badea în direct.

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valery Kuzmin, a fost jefuit în Piata Mare din Sibiu. Hoţii i-au furat ambasadorului portofelul, în care se aflau bani, 1.250 de lei si 250 de dolari, şi cardul diplomatic. Ambasadorul a depus plângere la Poliţie, iar oamenii legii au început cercetările pentru a-i găsi pe autorii faptei.

loading...
Loading...

Citește și

  • oreste mircea badea

    Relația dintre Oreste și Mircea Badea din prezent nu mai are nicio legătură cu prietenia frumoasă pe care o aveau atunci când erau colegi la Tele7 ABC. Cei doi oameni de televiziune se atacă pe unde se prind. Sunt în tabere diferite și împărtășesc idealuri diferite.

  • carmen bruma mircea badea vladut

    Îi place constanţa şi în viaţa personală, şi în cea profesională. După aproape două decenii de iubire cu Mircea Badea, cunoscutul realizator al emisiunii “În gura presei”, de la Antena 3, Carmen a rămas tot Brumă în buletin, iar asta pentru că un act de căsătorie nu reprezintă o prioritate pentru ea. Despre mariaj, copil şi viaţa de familia a vorbit într-un interviu exclusiv pentru cel mai nou număr al revistei “Taifasuri”.