Ce moment penibil! O câștigătoare X Factor a falsat la greu chiar în timpul unui live

olggg.jpg

Olga Verbițchi, Kio, Au uitat versurile, Pagini albe
Olga Verbițchi și Kio, interpretare slabă la radio.
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Olga Verbițchi și Kio au cântat live, la radio, noua lor piesă, însă au dat-o în bară rău de tot. Cei doi nu doar că au întârziat la matinalul Pro FM, dar Kio și-a uitat versurile, iar Olga a interpretat fără niciun entuziasm. Ambii au fost criticați dur chiar de către prezentatorul emisiunii.

Olga Verbițchi s-a făcut remarcată în anul 2016, atunci când a fost desemnată câștigătoarea concursului X Factor. De atunci, tânăra artistă a lansat două piese care i-au adus succes. Dar, recent, aceasta a interpretat piesa "Pagini albe" alături de Kio și nu s-au descurcat prea bine. Prezentatorul, Sebastian Coțofană i-a criticat sever pe contul său de YouTube și a declarat că nu s-a simțit deloc mulțumit de ei. 

Kio și-a uitat versurile pe care chiar el și le-a scris. Ajutat de Olga, acesta a încercat să și le amintească, însă a fost în zadar. Kio a vrut să se scuze, dar Sebastian nu l-a iertat.

"Sunt puțin dezamăgit. Ați venit cu tema nefăcută", au fost cuvintele prezentatorului. Dupăaceastă interpretare jenantă, Sebastian Coțofană a publicat un video pe canalul său de YouTube, unde critică greșelile artiștilor, le-a transmis câte ceva fiecăruia.

„Olga Verbițchi și Kio au întârziat la emisiune. Olga îți dădea cumva câteva indicii că are voce dar era prea somnoroasă, leșinată, cu vocea neîncălzită ca să poată transmite ceva din punct de vedere muzical. Nu poți să vii așa și să te faci de râs, e jenant pentru ei. A fost jenant și pentru mine că le-am oferit asta ascultătorilor. Cine e mă prezentatorul? Coțofană ăla care aduce toți leșinații să cânte la radio? Olga, trebuie să recunosc că are voce, dar dacă ai câștigat X Factor și crezi că ai pe toată lumea la picioare, te înșeli amarnic. Cariera unui artist de succes constă în sacrificii, constanță, muncă, bun simț, seriozitate și perfecționare, nu doar talent", a încheiat prezentatorul.

 

Loading...

Citește și

  • olga verbitchi

    Vineri, 23 decembrie, X Factor și-a desemnat câștigătorul sezonului șase. Olga Verbițchi, în vârstă de 15 ani, din echipa solistului de la Carla’s Dreams, i-a convins pe telespectatori să o voteze. În acest fel, puștoaica din Republica Moldova a pus mâna pe premiul de 100.000 de euro, dar și pe șansa de a-și îndeplini dorința de a fi o artistă cunoscută.

  • olga verbitchi

    Olga Verbițchi a câștigat X Factor 2016! Vineri, 23 decembrie, a avut loc finala X Factor. Patru concurenți s-au luptat pentru premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro și pentru recunoaștere națională. Delia a fost cea mai norocoasă și a avut cele mai multe șanse ca unul dintre ai ei să câștige, pentru că are doi elevi, pe Raul Eregep și pe Alex Mladin. De cealaltă parte, Ștefan Bănică a rămas fără concurenți, iar Horia Brenciu și solistul de la Carla's Dreams au intrat în bătălia finală cu câte un elev, Marcel Roșca, respectiv Olga Verbițchi.