Cum au decurs filmările de la Asia Express

2018_10_23_day_2_asia_express_2_dof9370_diana_oros.jpg

Cum au decurs filmările Asia Express

Asia Express, reality show ce revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00, nu este impresionant numai prin natura misiunilor, a probelor şi a destinaţiilor exotice, ci şi prin cifrele generate de acest proiect.

Timp de două luni de zile, 9 perechi de vedete au străbătut peste 4000 de kilometri prin Sri Lanka şi India, în încercarea de a-şi depăşi limitele şi de a câştiga marele premiu de 30.000 de euro. Echipa care lucrează pentru acest proiect, coordonată de Mona Segall, producător general şi Robert Lionte, producător executiv, este formată din peste 200 de oameni, de diverse naţionalităţi: români, spanioli, indieni, argentinieni, thailandezi, francezi, etc.  Pentru că totul este într-o permanentă mişcare şi echipa de producţie  este mereu pe urmele concurenţilor, pe durata filmărilor au fost rezervate camere la peste 30 de hoteluri.

Echipamentul tehnic folosit pentru realizarea celui mai dur reality show difuzat în România cântăreşte peste 2 tone şi a fost închiriat un avion special pentru transportarea lui. Cele 9 perechi de vedete au fost filmate non-stop, la final materialul brut ajungând la peste 120 de terabiţi, adică în jur de 3500 de ore de filmare.  Cursa din Asia Express a fost extrem de solicitantă pentru starurile participante. Condiţiile grele, misiunile, mâncarea extrem de condimentată, toate au dus la pierderi consistente în greutate: peste 50 de kilograme, dintre care 10 au fost pierdute numai de CRBL.

Asia Express, cel mai dur reality show al momentului, revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Noul sezon va avea trei zile de difuzare, duminică, luni şi marţi şi va aduce schimbări şi în structura competiţiei. Nouă  perechi de vedete se aventurează prin Sri Lanka şi India într-o călătorie unică, în care trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro şi pentru mândria de a avea în “portofoliu” o asemenea performanţă la nivel personal.

2018_11_01_day_9_asia_express_2_dof4380_diana_oros.jpg

Ana Morodan, Adrian Teleșpan, Bogdan Boantă și Cocuța

                                                                                                                      

Loading...
 
 

Citește și

  • ruby iubit robert asia express

    Un adevărat tur de forţă au făcut Ruby şi iubitul ei la "Asia Express". Cei doi au intrat împreună în concurs, s-au sprijinit reciproc, dar lipsa hranei şi-a lăsat amprenta asupra organismului lor. Slăbiţi, Ruby şi Robert au strâns din dinţi ca să meargă mai departe. La final, au constatat că experienţa le-a adus 12 kilograme mai puţin.

  • Noul sezon din reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1) ia startul pe 10 februarie, de la ora 20.00. În drum spre Sri Lanka, concurenții au dat jos multe kilograme.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1