Cum arătau vedetele românești în copilărie

valetina-pelinel.jpg

Valetina Pelinel, în brațele mamei sale
foto: Facebook

Pe atunci nici nu aveau habar că astăzi vor fi printre cele mai cunoscute vedete din România. Își duceau viața departe de reflectoare, asemenea oricărei persoane care nu are de-a face cu celebritatea.

De aceea, ne-am gândit să facem o galerie foto cu imagini surprinse în copilăria vedetelor pentru a vedea dacă vă e ușor să le recunoașteți sau nu. Haideți, așadar, să vedem cum arătau vedetele românești în copilărie!

În prezent, trece printr-o perioadă extrem de grea, dar totodată frumoasă. Este însărcinată pentru prima dată, însă tatăl copilului ei este după gratii și căsătorit cu o altă femeie. V-ați prins, suntem siguri, că este vorba despre Valentina Pelinel. Vedeta a postat de curând o imagine din copilărie ei, pe contul ei de Facebook. „1981…mama avea 25 de ani și eu 1 an. E una dintre pozele mele preferate, așa că, dacă o mai postez din când în când, să nu vă supărați”, a scris modelul ca descriere la postarea aceasta.

mihai-albu.jpg

Mihai Albu
foto: Facebook

 

Pantofii lui sunt purtați pe cele mai prestigioase podiumuri. A încălțat destule vedete și a ajuns, prin multă muncă și dăruire, unul dintre cei mai respectabili designeri din țară. Vorbim de Mihai Albu, dacă încă nu v-ați dat seama, care este fotografiat aici în primii ani de viață.

Vezi pe www.okmagazine.ro cum arătau și alte vedete în copilărie!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1