Cum a arătat Maria Marinescu în rochia de mireasă

marinescu.jpg

maria marinescu fericire casatorie alin petrache
Maria Marinescu s-a distrat pe cinste la nunta ei cu Alin Petrache
foto: Click!

A treia oară este cu noroc! Maria Marinescu a îmbrăcat rochia de mireasă, sâmbătă seara (20 februarie), la nunta ei cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Creatoarea de modă a fost o mireasă nonconformistă care la petrecere a preferat să asorteze ţinutei fine din dantelă o pereche de ghete.

Maria Marinescu este mai fericită ca niciodată. Creatoarea de modă s-a cununat civil la mijlocul lunii ianuarie, iar sâmbătă (20 februarie) şi-a invitat prietenii la nuntă. A fost un eveniment intim la care au luat parte doar apropiaţii mirilor.

maria_si_alin.jpg

maria si alin petrecahe nunta nicolai tand
Chef Nicolai Tand, iar în fundal cei doi miri
foto: arhiva personală

Invitaţii designerului şi ai preşedintelui Comitetului Olimpic şi Sportiv Român nu au putut să stea departe de aparatele de fotografiat şi le-au făcut mirilor mai multe poze, care au ajuns pe reţelele de socializare. Maria Marinescu a fost cea mai nonconformistă mireasă.

maria_ghete.jpg

maria marinescu rochie de mireasa ghete
Maria Marinescu a încălţat nişte ghete comode
foto: arhiva personală

Creatoarea de modă nu a mai vrut o rochie de prinţesă ca la nunta cu Frank Colin şi a purtat o ţinută diafană din dantelă albă la care a încălţat, se pare, o pereche de ghete. Mirele a preferat un costum elegant de culoare neagră. Cei doi însurăţei s-au fotografuat în faţa localului unde au petrecut până în zori, Alin mărturisindu-le pritenilor că este foarte fericit.

maria_si_alin_petrache.jpg

maria marinescu alin petrache nunta
Cei doi miri s-au fotografiat îmbrăţişaţi
foto: arhiva personală

Maria Marinescu şi Alin Petache formează un cuplu de patru luni, iar imediat după revelion, cei doi au spus un DA hotărât în faţa ofiţerului stării civile, departe de ochii curioşilor. Doar că Maria şi Alin nu s-au mulţumesc cu un act aşa că au vrut să primească şi binecuvântarea lui Dumnezeu.

Căsătoria vine la mai puţin de şapte luni de la divorţul de fostul luptător din Legiunea Străină, francezul Frank Colin, cu care Maria s-a căsătorit, în martie 2009. Nunta a fost una parcă desprinsă din basme. Finalul nu a fost însă unul fericit. Cei doi au decis să se despartă vara trecută. Maria Marinescu a mai fost căsătorită, înainte de Frank şi cu băiatul lui Ion Ţiriac, pentru scurt timp însă.

Alin Petrache, proaspătul soţ al Mariei, are şi el trei fetiţe dintr-o căsătorie anterioară. 

Loading...

Citește și

  • După sarcina Valentinei Pelinel, o altă veste a căzut ca o bombă în showbiz. Creatoarea de modă Maria Marinescu a spus un "da" hotărât la ofiţerul Stării Civile alesului inimii ei, Alin Petrache, fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Cununia a fost confirmată de protagonişti, care au reuşit să se ascundă de ochii presei aproape trei săptămâni.

  • După o lună de la cununia civilă, Maria Marinescu va îmbrăca rochia de mireasă. Soţul ei, Alin Petrache, o duce pe creatoarea de modă la altar. Apropiaţii cuplului spun că nunta va fi una restrânsă, cu invitaţi aleşi pe sprânceană. Iar mirii s-au ocupat singuri de organizarea evenimentului.

  • maria marinescu fericire casatorie alin petrache

    Anul 2016 a debutat cum nu se poate mai bine pentru Maria Marinescu! Creatoarea de modă s-a cununat civil cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Cei doi s-au unit destinele la Primăria sectorului 1, în prezenţa doar a doi martori. De atunci, Maria Marinescu nu mai are niciun motiv să fie încruntată, iar zâmbetul i-a revenit pe chip.

  • maria marinescu, petrache, casatorie

    Iubirea puternică s-a transformat mai rapid decât se credea într-o relaţie cu acte-n regulă. Creatoarea de modă Maria Marinescu a devenit, oficial, doamna Petrache, după ce la jumătatea lunii ianuarie i-a spus „da” preşedintelui Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.