Cum a arătat decorul de la nunta surorii Deliei. Restaurantul este unul de fițe

sora_delia.jpg

oana matache
Oana a purtat o rochie care i-a venit mănușă
Foto: Sever Gheorghe

Tot ce este mai bun pentru sora ei mai mică! Pe acest principiu a mers Delia pentru nunta Oanei. Chiar dacă nu s-a ocupat îndeaproape de detalii, soțul acesteia, Răzvan Munteanu, a fost unul dintre cei care au pus cap la cap desfășurarea de forțe, alături de mireasă.

Dacă ceremonia religioasă nu s-a terminat fără emoții pentru cei prezenți, căci Oana a fost aproape de leșin și a avut nevoie să se așeze pe un scaun pentru ca slujba să poată continua, petrecerea a fost una așteptată de toți invitații, la care atmosfera s-a detensionat și cu toții s-au pus pe distracție. 

Locul ales pentru a sărbători uniunea celor doi tineri, Oana și Răzvan, ambii în vârstă de 26 de ani, a fost unul luxos, cu vedere la Lacul Herăstrău, unde au loc cele mai fastuase petreceri.

nunta_delia.jpg

nunta oana matache
Aranjamente florale de efect
Foto: captură video

 

Chiar dacă nu știa multe detalii despre cel mai important eveniment din viața surorii sale, Delia a cântat, s-a distrat și a fost omul dispus să-i țină la curent pe fani cu tot ce se întâmplă. A filmat pe drumul spre biserică, în lăcașul de cult, dar și la petrecere. Chiar înainte să apară invitații, dar și deodată ce s-a lăsat seara, nașa a pus pe Internet imagini de la fața locului.

lac.jpg

nunta oana matache
Restaurantul are vedere la lac
Foto: captură video

restaurant.jpg

nunta oana matache
Restaurantul a fost decorat în culori pastel
Foto: captură video

nunta_o.jpg

nunta oana matache
La lăsarea serii, totul a arătat spectaculos
Foto: captură video

 

Loading...

Citește și