Cum arată ținuta pentru care Cristina Șișcanu a fost desființată la Bravo, ai stil: «O nenorocire»

thumbnail_screenshot_20200919-111706_instagram.jpg

Cristina Șișcanu, criticată la Bravo, ai stil

Cristina Șișcanu a fost aprig criticată de jurații de la «Bravo, ai stil! Celebrities», după ce a purtat o ținută care, din punctul lor de vedere, nu s-a potrivit temei alese. Concurenta nu a părut încântată de sfaturile primite la jurați și îi acusă de favoritism.

Cristina Șișcanu a fost țintă criticilor venite de la jurați în ultima ediție difuzată a emisiunii, iar vedeta a părut deranjată de reproșuri. Totodată, ea a fost surprinsă de camerele de filmat alături de Andreea Tonciu cu care s-a plâns din cauza faptului că ar putea exista favoritisme, astfel că, ambele concurente consideră că Deea Codrea și Alexandra Ungureanu ar fi cele care vor ajunge în finala emisiunii pentru că ar fi favorizate de juriu. 

thumbnail_smartselect_20200919-111752_instagram.jpg

Cristina Șișcanu a fost criticată dur de jurați

„Dacă zilele trecute te-am apreciat, astăzi nu te regăsesc. Nu-mi place geanata, nu-mi place cum îți vine. Îți face un alt trup, chiar și pe tv”, a criticat-o Cătălin Botezatu.

Raluca Bădulescu a avut și ea câteva lucruri de spus despre ținuta purtată de Cristina Șișcanu în ultima ediție Bravo, ai stil.

„Ești slabă! Acest tip de costume nu vin bine pe tot felul de oameni. E o amestectăruă. Nu prea ai reușit. Ne e prea bine astăzi, Cristina”, a declarat Raluca Bădulescu. 

Maurice Munteanu a fost cel mai critic cu privire la ținuta vedetei, iar acest lucru a părut să o deranjeze pe Cristina Șișcanu. 

„Pe mine mă sperie faptul că tu ai creditat această ținută. Mă îngrijorează foarte tare. E nenorocire azi!”, a spus Maurice Munteanu.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1