Cum arăta Speak când avea 106 kilograme

adelina_si_speak_bzn.jpg

speak si adelina
Speak şi Adelina au mai multă grijă de sănătatea lor şi de alimentaţie
Foto Arhivă Personală
Citeste tot despre: 

În urmă cu trei ani Speak avea 106 kilograme şi era clientul fidel al benzinăriilor. Alimentaţia la orice oră şi mancarea de tip fast-food au lăsat urme pe fizicul cântăreţului.

Acum trei ani, Speak putea fi considerat un bărbat cu greutate, la propriu. Drumurile lungi şi alimentaţia neraţională au făcut ca artistul să ajungă să cântărească 106 kilograme. Chiar dacă nu era deranjat de felul în care arăta, imaginea era foarte importantă pentru un artist, mai ales cum era acesta, în plină consacrare. Aşa că a mâncat pepene roşu timp de aproape o lună şi a reuşit să de-a jos aproximativ 10 kilograme atunci. Treptat a ajuns la 90 de kilograme, cât are în prezent şi se pare că este oarte mulţumit în accest moment. "Îmi place să mănănc, dar ajunsesem să am ceva probleme. Aveam un cap cât un elefant. Când am dat însă de pantaloni măsura 34, mi-am luat 5 perechi. De la 38, eram mândru de cum ajunsesem. Dar nu e foarte important aspectul fizic. Trebuie să fii amuzant, să ai prezenţă de spirit ca bărbat. Mănănc ce prind, că aşa trebuie, dar după mine, mâncatul şi dormitul înseamnă timp pierdut", a spus cântăreţul la Kanal D.

speak_mare.jpg

speak
Speak, alături de Alex Velea, pe vremea când era mai grăsuţ
Foto Arhivă Personală

Adelina crede că l-ar fi plăcut pe Speak şi puţin mai dolofon. "Pentru mine aspectul fizic nu e foarte important. Nu-mi plac extremele, în sensul că nici foarte definit dar nici exagerat de plinuţ. L-aş fi plăcut pe Speak şi cum arăta în pozele acelea", a declarat Adelina.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1